2024/05/20

 

Komentarams atskiesti – partijos bičiulių parama

Kiekvienai partijai savo kandidatas pats geriausias, bet norint pasiekti valdžios olimpą reikia visų jos narių paramos.
Gintaro Grigo piešinys

Iki savivaldybių rinkimų liko truputis daugiau kaip mėnuo, tačiau, atrodo, į finišo tiesiąją kiekviena partija ir jos kandidatai skuba per daug nesismulkindami. Vadinamosios viešųjų ryšių akcijos atėjo ir į provinciją. Kova dėl valdžios lovio įsibėgėja, o pasiekti tikslui imamasi visų priemonių.
Tai tik nekaltas lašelis, normali akcija, intrigų, apgaulės, klastos jūroje – taip šį „pagalbos prašymą“ aiškino partijos „Tvarka ir teisingumas“ Kupiškio skyriaus atstovai, kai laiškas su instrukcijomis ir tekstu pakliuvo ne tik į jų bendražygių rankas, bet atkeliavo ir į redakciją.

Prašymas
(stilius ir kalba netaisyta)

„Gerbiami kolegos, į Jus su prašymu kreipiasi „Tvarkos ir teisingumo“ partijos Kupiškio skyriaus nariai. Šiais metais vyksiančiuose savivaldybių tarybų rinkimuose mūsų skyrius į tarybos nario – mero postą kelia dabartinio Savivaldybės mero pavaduotojo Algirdo Navicko kandidatūrą. Algirdas ukmergiškis, tačiau didžiąją savo gyvenimo dalį paskyrė mūsų kraštui. Ekonomistas, baigęs Maskvos kooperacijos institutą, tarybiniais metais vadovavo rajono vartotojų kooperatyvui. Mūsų dienomis rajono Noriūnų seniūnijos seniūnas, nuo 2011 m. mero pavaduotojas. Į rajono tarybą buvo išrinktas kaip socialdemokratų partijos narys. Tačiau žinote kaip būna politikoje… Pavydas, nuolatinės intrigos, priekabės dėl būtų ir nebūtų dalykų etc. lėmė, kad gerbiamas Algirdas pasitraukė iš socdemų partijos.

„Šios dienos (š. m. sausio 10 d.) rajono laikraštyje „Kupiškėnų mintys“ pasirodė straipsnis šia tema. Jei yra straipsnis, po juo, žinoma, pasipila vadinamieji komentarai, todėl prašome Jūsų pagal galimybes padėti mums „atsverti“ neigiamus komentarus. Jūsų komentarų tekstai galėtų būti tokie: „Algirdai, laikykis, nepasiduok“, „Konkurento išsigandote“, „Šaunuolis, kad spjovei į tuos socdemus“, „Nusivažiavo visai socdemai, jei tokio žmogaus savo skyriuje atsisakė“, „Jau trečias rimtas socdemas, kurį iš skyriaus išvijote“ ir pan. Komentarus galite rašyti adresu http://www.kmintys.lt/. Straipsnis pačiame internetinio laikraščio versijos puslapio viršuje, prie straipsnio pavadinimo yra skaičiukas, kurį paspaudus atsidaro straipsnio komentarai. Iš anksto dėkingi. Ir, beje, jei Jūsų krašte reikėtų panašaus palaikymo, visada kreipkitės į mūsų skyriaus pirmininką Daną Baroną. Visada padėsime. Ačiū ir sėkmės rinkimuose. Pagarbiai Andrius Kleniauskas“

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video