2024/09/19

 

NEMIGOS PRIEŽASTIS –TRIUKŠMAUJANTYS MOTOCIKLININKAI

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Į „Kupiškėnų mintis“ kreipėsi moteris, pasipiktinusi motociklininkų keliamu triukšmu vakarais Kupiškio mieste. Ji tvirtino, kad jų pasivažinėjimai miesto gatvėmis prasideda tada, kai dauguma žmonių ruošiasi eiti miegoti, apie vienuoliktą valandą vakaro. Tai trikdo ne tik jos, bet ir kitų miesto gyventojų ramybę, taip pat naktiniai pasivažinėjimai kelia grėsmę eismo saugumui.

„Ar įmanoma juos kažkaip pažaboti?“ – klausė ramybės nerandanti gyventoja.

Kristina VALYTĖ

Patarė kreiptis į policiją

Savivaldybės Turto ir viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotoja Gintarė Balanoškaitė teigė, kad pastaruoju metu gautas vienas nusiskundimas iš Kupiškio miesto gyventojos dėl motociklininkų važinėjimo Kupiškio miesto gatvėmis ir jų keliamo triukšmo vėlyvą vakarą.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 2 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kas skundziasi garsu tai rasykit pakšiui tas ten be duslintuvo tarpines draskos

  • Koks super mamyčių klubas susirinko. Bet klausimas kaip gali tokios mamytės išleist savo vaikus važinėt gatvėmis vienus? Gūdžios nakties metu? Kaip jos ižtikrina saugią aplinką? savo vaikam? Ar esat tikros, kad jūsų vaikai nevažiuoja susitikt su narko dealerias? Patikrinkit vaikų telegram paskyras, ir nuo sekančios minutės duosit namų areštą. Aišku, jei vaikai perskaitys, gal spės ištrint visą istorija. Kupiškio teritorijoj yra sukurtos 3 telegram grupės per kurias jūsų vaikučiai gali nusipirkt laisvai visko. Pasiūla didžiulė. Pradėkit prižiūrėt ir auklėt savo vaikus neputodamos ant tų, kurie tik bando hiperbolizuot opią, naktinio trukšmo problemą, ir iškelt ją.

  • Labai nesunkiai išsprendžiama problema – vaistinėje parduodami ausų kištukai

  • Gazas dugnas, eina !

  • o man nepatinka kaip važinėja senjorai su savo triračiais. Kam čia skustis? Jie važinėja per perėjas, nors dviratininkai turi dviratį varytis per ją. Jie važinėja be šalmų, be liemenių. Jie važinėja keliu, nors greta yra dviračių takas. Dviratininkui privalu liemenė, šalmas, jei ne – bauda. Jie važinėja tamsiu metu be šviesų, po viena, po du, su vaikais (gal anūkais). Kad mano saugumo jie neužtikrina tai tikrai. O kas jų saugumą užtikrina? Jie kaip pestieji su padidinta galia? jie kas – paspirtukininkai? jie kas – transporto priemonės vairuotojai? Važinėja pagrindiniais keliais, suka be jokių signalų į šalutinius kelius, gatves. Kas juos kontroliuoja? Ir jų daugės, visuomenė sensta.
    Važiuoju automobiliu, miesto centre važiuoja du senjorai su tuo savo „Motociklu“ per PERĖJĘ, pro „swedbanko buvusį pastatą į aukštę… čia kaip? normaliai? Praleidau bet tikrai likau lengvai „Sužavėta’. Manau jiems tikrai reikia uždrausti važinėti bet kaip ir bet kur, be teisių be galiojančios medicininės, apsaugų, signalų ir kt.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video