2024/06/29

 

TELEVIZIJA IR INTERNETAS JŪSŲ PATOGUMUI

Splius.lt nuotrauka

Šiais laikais, kuomet daugiausia informacijos gaunama per virtualią erdvę, televizija ir internetas yra kaip niekada svarbūs. Be interneto negalima būtų pasiekti didžiosios dalies duomenų ir normaliai gyventi bei dirbti, todėl svarbu išsirinkti pakankamai greitą ir Jūsų poreikius tenkinantį planą. Tai itin svarbu dirbant iš namų, bet ir ne tik. Puikias galimybes atveria ir skaitmeninė arba išmanioji televizija, kuri leidžia mėgautis visais žiūrėjimo patogumais savo laisvalaikiu.

Toliau skaitydami sužinosite apie skirtingus šviesolaidinio interneto bei televizijos planus ir galėsite išsirinkti sau tinkamus gera kaina.

Kokius interneto planus rinktis?

Ieškant interneto, daugiausiai rasite bevielio ir šviesolaidinio interneto pasiūlymų. Taip pat veikia ir naujos kartos šviesolaidinis internetas, kuris itin patogus. Visi šie interneto planai atitinka skirtingus naršymo poreikius, ir juos būtų galima suskirstyti į bazinius, vidurinius ir didžiuosius.

Pavyzdžiui, kad ir šviesolaidinis internetas. Pigiausi šviesolaidinio interneto planai siekia iki 100 Mb/s ar 350 Mb/s greitį Lietuvoje ir užsienyje. Taip pat yra planai po 650 Mb/s ar 1 Gb/s. Taigi, šviesolaidinis internetas leidžia pasiekti didelius greičius, tačiau daug kas priklauso nuo pralaidumo teritorijoje ir techninių galimybių. Visiems planams galioja neribotas duomenų kiekis ir papildomos nemokamos paslaugos.

Kokius televizijos planus rinktis?

Televizija taip pat gali būti labai įvairi. Populiariausia skaitmeninė arba išmanioji. Galima skirtinga kanalų gausa priklausomai nuo to, kokį planą pasirinksite. Vartotojų patogumui išskiriami baziniai, vidutiniai ir didieji planai skirtingomis kainomis. Televizijos paketus galėsite palyginti tarpusavyje ir išsirinkti. Veikia atskiros apsaugotos vaikų erdvės, archyvai iki 14 dienų, galima lengvai ir patogiai prasukti žiūrėtą medžiagą, praleisti reklamas ir žiūrėti dominančias televizijos laidas sau patogiu metu.

Metas išsirinkti sau geriausius interneto bei televizijos planus priimtina kaina. Ir tuomet galėsite mėgautis patogiu žiūrėjimu bei naršymu kad ir kur bebūtumėte.

Daugiau apie interneto bei televizijos pasirinkimus savo patogumui sužinosite: https://splius.lt/

Splius.lt inf.

Užs. Nr. 701

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video