2024/06/26

 

KARATE DO TRENIRUOTĖS KŪNUI IR SIELAI

Karatedo.lt nuotrauka

Ieškant aktyvios ir prasmingos veiklos, visuomet verta pagalvoti apie kovos menus. Karate do gali būti vienas puikiausių pasirinkimų siekiant perprasti rytų kovos filosofiją ir įgauti praktinių savigynos įgūdžių. Tai naudinga tiek suaugusiems, tiek vaikams, kurie dar tik pradeda savo kelią ir treniruodami kūną bei protą nuo mažens, ilgainiui gali pasiekti labai daug puikių pasiekimų.

Toliau sužinosite apie karate do filosofiją bei kodėl verta lankyti šiuos kovos menus. Tuo pačiu galėsite atrasti puikius treniruočių pasiūlymus visai šeimai kartu su patyrusiais treneriais.

Karate do filosofija

Karate do filosofija remiasi ne tik kūnu, bet ir siela. Tai harmonijos tarp proto ir kūno radimas, maksimaliai įvaldant fizinius įgūdžius, ir tuo pačiu nuraminant mintis. Ramios mintys ir kūno įvaldymas veda į vidinę harmoniją, kuri yra labai praktiškas ir vertingas įgūdis visose gyvenimo situacijose. Žmonės, kurie lanko kovos menus, ilgainiui išmoksta daug lengviau susitvarkyti su įvairiais iššūkiais, paleisti stresą, kadangi geriau įvaldo savo energija.

Be abejonės, būdų, kaip įvaldyti save yra daug ir įvairių. Karate do – tai tik vienas iš kelių, tačiau tai yra amžių glūdumą siekiantis, patikimas ir praktikoje patikrintas kelias, kuris priimtinas daugeliui. Svarbiausia išsirinkti tinkamą kovos menų kryptį, ją išbandyti, įsitikinti, ar tinka – tuomet galėsite tęsti toliau ir mėgautis savo keliu.

Treniruokitės kartu su visa šeima

Karate do verta lankyti dar ir todėl, kad yra galimybė treniruotis kartu su visais šeimos nariais. Vaikams tai puikus užsiėmimas, padedantis geriau pažinti save ir įgyti pamatinių vertybių – pagarbos silpnesniam, meilės sau ir savo kūnui, socialinės atsakomybės. Karate do ugdo labai įvairiais aspektais, priklausomai nuo to, kiek mokinys šiems kovos menams atsiveria, koks jo ryšys su filosofija ir mokytojais. Tėveliai, norintys treniruotis kartu su savo vaikais, galės tai padaryti bendrų treniruočių metu.

Metas išbandyti karate do ir atrasti visus šio kovos meno privalumus! Jūsų laukia patyrę treneriai ir profesionalus mokymas specialioje kovos menų mokykloje.

Daugiau apie karate do treniruotes sužinosite: https://karatedo.lt/

Karatedo.lt inf.

Užs. Nr. 671

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video