2024/06/15

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 23 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Aktyvi, įvykių kupina diena. Galite sulaukti įvairių pasiūlymų. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, bankininkais, kreditoriais, užsieniečiais. Dėl kelionės arba kelionėje tikėtini trikdžiai.

JAUTIS. Neveskite iš pusiausvyros asmenų, nuo kurių priklauso jūsų perspektyvos. Apdairiau elkitės su pinigais, santaupomis. Jūsų troškimai neliks be atsako, ypač jei jie susiję su meile, seksu, kelione.

DVYNIAI. Šiandien aktyviai bendrausite, drumsite aplinkinių ramybę, skatinsite juos vienaip ar kitaip į jus reaguoti. Provokacijos neliks be atsako. Kuo atsakingiau padirbėkite nuo pat ryto, o vakarop pasilikite savo ir meilės partnerio malonumui.

VĖŽYS. Neblogų idėjų gali kilti, jeigu dirbate kūrybinį ar pedagoginį darbą. Meilės lūkesčiai gali išsipildyti, bet tuo džiaugtis turbūt trukdys netikrumo jausmas, nepasitikėjimas. Labiau rūpinkitės sveikata, išvaizda.

LIŪTAS. Šiandien padidės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite meninį įkvėpimą. Būsite linkę pasiduoti meilės pagundoms. Verčiau nepraraskite saiko ir atsakomybės jausmo. Labiau prižiūrėkite vaikus.

MERGELĖ. Galima vidinė sumaištis, emocinė įtampa dėl asmeninių ar su jumis susijusių žmonių problemų. Buitinė ruoša padės atitrūkti nuo tokių minčių. Dar geriau atpalaiduotų malonus flirtas, sportas, meniški vaizdai ir garsai, gardus maistas.

SVARSTYKLĖS. Šiandien mėginsite įtikinti pašnekovus tuo, kas ne tiek jiems, kiek jums būtų naudinga ir paranku. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį ar su juo susijusius planus.

SKORPIONAS. Gali nusišypsoti trokštama sėkmė, tačiau teks pasistengti dėl realaus progreso. Įmanomas posūkis su verslu, nekilnojamuoju turtu ar mokslais susijusiuose reikaluose.

ŠAULYS. Meniškas sielas šiandien aplankys įkvėpimo banga, sustiprės intuicija. Kvapą gniauš meilės nuojauta ar potyriai. Kita vertus, didesnė nesusikalbėjimų, apgaulių ar saviapgaulių grėsmė.

OŽIARAGIS. Svajonės, romantika, iliuzijos persipins su pragmatiška realybe. Išgirsite intriguojamų užuominų, pažadų. Jeigu įmanoma, patausokite jėgas, nesigriebkite per daug veiklų.

VANDENIS. Būsite nusiteikę ne tik bendrauti, bet ir manipuliuoti kitais, vilioti į pagundas. Regis, jums pavyks užmegzti pažintį su simpatišku asmeniu, susitikti su bendraminčiais.

ŽUVYS. Šiandien su nebloga nuotaika kibsite į kasdieninius darbus, mokslus. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio. Nekaupkite pykčio, būkite atviri, nuoširdūs. Tai sukurs gerą atmosferą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video