2024/06/15

 

PRIVAČIA NUOSAVYBE REIKIA PASIRŪPINTI PATIEMS

Savivaldybei priklausantis vienintelis sandėliukas prie daugiabučio namo Gedimino g. 36B bus parduodamas. Autorės nuotrauka

Kupiškyje prie kai kurių seniau statytų daugiabučių yra sandėliukų, garažų, priklausančių gyventojams. Vienur tie statiniai tvarkingi, kiti jau ir sukrypę. Kartais dėl tvarkos aplink tuos statinius kyla visokių ginčų ir nesantaikos tarp kaimynų. Kai kam atrodo, kad geriausia būtų tuos statinius, tapusius svetimkūniais atsinaujinančio miesto peizaže, nugriauti. Kiti tos nuosavybės atsisakyti nėra linkę.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Apie tvarką ir griovimą

Viena kupiškėnė (vardas ir pavardė redakcijai žinomi, – aut. pastaba.) pasibėdojo, kad jos kaimynas prie savo sandėliuko, kur laiko automobilį, prisinešęs šiferio ir kitokių daiktų. Ar galima ten tuos daiktus laikyti. Šiferis ir sveikatai gali pakenkti. Ar gali jis valdiškoje žemėje taip šeimininkauti, daiktais sandėliuką–garažiuką apkrauti iš išorės?

Nuėjusi į tą vietą pamačiau, kad pašnekovė nemelavo. Tikrai prie vienos to statinio sienos buvo sudėti šiferiai. Teisybės dėlei galima sakyti, kad viskas buvo gana tvarkingai sukrauta, kažkiek pridengta. Ar galima ten tuos šiferius laikyti, jau kitas klausimas.

Plačiau skaitykite gegužės 21 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video