2024/09/29

 

Daugiausia šimtukų iš anglų kalbos egzamino

Nerimo dienos baigėsi – pagaliau abiturientai sužinojo visų valstybinių brandos egzaminų rezultatus.
Autorės nuotrauka

Jau paaiškėjo, kaip šalies abiturientai laikė valstybinius brandos egzaminus. Kaip sekėsi baigiamieji egzaminai Kupiškio rajono abiturientams, pakomentavo Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė ir šio skyriaus vyr. specialistė Rimutė Balzarevičienė.

Pasak J. Trifeldienės, lietuvių kalbos ir literatūros valstybinį brandos egzaminą laikė 104 kandidatai. Šimto balų įvertinimo negavo šįkart nė vienas. Neišlaikė šio egzamino 5 žmonės – 4 Kupiškio gimnazistai ir 1 Technologijos ir verslo mokyklos moksleivis. Dešimties kandidatų žinios įvertintos 86–99 balais.
Daugiausia buvo surinkusių 16–35 balus – per 50 proc.

Mokyklinį lietuvių kalbos ir literatūros egzaminą laikė 86 žmonės. Jų žinios buvo vertinamos pažymiais pagal dešimtbalę sistemą. Dominuojantis pažymys buvo 5, dešimtukų ir devintukų negavo nė vienas. Trys abiturientai (1 Kupiškio gimnazistas ir 2 Technologijos ir verslo mokyklos moksleiviai) šio egzamino neišlaikė. Jie šį egzaminą galėjo perlaikyti. Kaip šįkart jiems sekėsi, kol kas rezultatų dar nėra.

Anglų kalbos valstybinį brandos egzaminą laikė 117 kandidatų. Trys gavo maksimalų 100 balų įvertinimą. Visi jie iš Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos.
Vienas Kupiškio gimnazistas šio egzamino neišlaikė. Čia dominuoja 36–85 balų įvertinimai. Tokius surinko 65 kandidatai, arba per 55 proc. visų laikiusiųjų.

Matematikos valstybinį brandos egzaminą laikė 107 kandidatai. Du gavo 100 balų. Jie irgi abu iš Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos. Šeši (penki Kupiškio ir vienas Subačiaus gimnazistas) šio egzamino neišlaikė. Čia vyrauja 16–35 balų įvertinimas.

Anglų kalbos pamokos.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video