2024/09/29

 

Valstybės himną giedojome su scenos žvaigždėmis

Žmonės, atėję į meno ir muzikos festivalį „Stichijos“, kartu su dainininkais Arina ir Povilu Meškėla bei renginio vedėjais Justinu Jankevičiumi ir Violeta Mičiuliene 21 val. Valstybės dienos proga užtraukė Tautišką giesmę.
Autorės nuotraukos

Pagaliau nuaidėjo, nudundėjo, numirguliavo, išsisiautė tiek reklamuotas meno ir muzikos festivalis „Stichijos“ Kupiškyje, Uošvės Liežuvio saloje.
Pirmas įspūdis tikrai neblogas. Toks renginys – rimta paraiška mūsų miestui savitai sublizgėti. Žinoma, ir dar kartą patikrinti, ar tokį krūvį atlaikė šios salos unikali augalija ir pažliugę po liūties takeliai.

Įspūdis pagal poreikį ir nuotaiką

Iš žmonių gausos, kokia, regis, tebuvo tik lankantis pas mus Prezidentei per bitininkų šventę, galima daryti išvadą, kad renginiu buvo susidomėjusi ir juo patenkinta liko didžioji dalis ne tik miestelėnų, bet ir kitose rajono vietovėse gyvenančių žmonių. Būta ir svečių iš toliau.

Tiems, kurie labai kruopščiai nesidomėjo festivalio siūlomomis edukacinėmis, kūrybinėmis programomis, sporto rungtimis, renginys galėjo pasirodyti ir nuobodokas – pasivaikščiojai po mugę, pasižiūrėjai, ką siūlo amatininkai ir kiti prekeiviai, užkandai, atsigėrei, dar koncerto pasiklausei šiek tiek ir namo.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video