2024/09/21

Medžiai sankryžose slepia pavojų

Dažnas miesto svečias giria mūsų miestą už išpuoselėtą žalumą. Tačiau tos pačios vešlios tujos, išsikeroję medžiai ir krūmokšniai šalia kelio sankryžų neretai pridaro rūpesčių bandant saugiau važiuoti Kupiškio gatvėmis. Itin atsargiai reikėtų vairuoti siauromis priemiesčio gatvelėmis.

Vasara – kelionių metas. Būreliai turistų dažnai prašmėžuoja ir mūsų gatvėmis. Vienas jų – svečias iš Kauno, atvykęs apžiūrėti Kupiškio, pasakojo čia susidūręs su eismo problemomis.

„Miestas labai gražus – daug žalumos. Tačiau kai reikia pervažiuoti kai kurių gatvių sankryžas, darosi baisu. Tenka automobiliu įriedėti į pačią sankryžą, kad įsitikintum, jog kelias – laisvas“, – sakė kaunietis Jonas.

„Kupiškėnų mintys“ lietingą pirmadienio rytą nusprendė pervažiuoti dalį Kupiškio gatvių ir įsitikinti, ar mūsų miesto svečio išsakytos pastabos teisingos. Ar išties kai kuriose sankryžose reikėtų važinėti atsargiau. Visi kauniečio nuogąstavimai pasitvirtino. Nemažai kur gatvių posūkius dengė krūmai, o kelio ženklai slėpėsi aukštose tujose.

Pavojingiausiai tą rytą atrodė Malūnų bei Dariaus ir Girėnų gatvių sankryža, Ugniagesių gatvės atkarpos ties su P. Pajarsko ir P. Matulionio gatvių sankirtomis.

Svarbūs kelio ženklai krūmuose įaugę Aukštupėnų gyvenvietėje ir posūkiuose į Kupiškio marių pliažus.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida Nagrockienė

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video