2024/09/24

Mieli skaitytojai,

šiandien Jums pateikiame specialų laikraščio numerį, kurio tema – šeima ir bendruomenė. Tam yra net dvi priežastys. Tokia pati tema vyraus šiųmetiniame tarptautiniame kultūrų festivalyje „Lingaudala“, kurio programą rasite vidiniuose puslapiuose. Kita proga – Jūsų, brangūs skaitytojai, laikraščio „Kupiškėnų mintys“ 65 metų jubiliejus. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad visi drauge nuėjome ilgą, vingiuotą ir nepaprastą kelią. Jaučiamės kartu su Jumis kaip didelės bendruomenės, kaip gausios šeimos nariai. Kaskart ateiname į Jūsų namus ir su geromis, ir su blogomis naujienomis, dalijamės džiaugsmais, kartu sprendžiame problemas, gal kai kada pasipykstame. Per tiek metų, kaip ir kiekvienoje šeimoje, būta visko, tačiau visada stengėmės laikytis principo – pateikti teisingą, išsamią ir įdomią informaciją.

Tad palinkėkime vieni kitiems dar daug daug brandžios, laiko patikrintos draugystės metų! Gražios ir šeimyniškai šiltos šventės šį savaitgalį, mielieji.

Už Jūsų ir mūsų mintis!

„Kupiškėnų minčių“ redakcijos šeima

P. S. Sekmadienį nuo 11 val. Gedimino g., prie redakcijos, interaktyvioje bibliotekos palapinėje kviečiame kartu pabūti su laikraščiu „Kupiškėnų mintys“.

Didžiojoje knygoje galėsite įrašyti savo mintis, linkėjimus, patarimus. Pačių nuoširdžiausių, aktyviausių svečių laukia laikraščio dovanėlės.

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video