2024/09/24

Senolis apsigynė šautuvu ir kirviu

Aštuoniais revolverio šūviais ir kirviu į galvą 86 metų Subačiaus gyventojas apsaugojo savo namus nuo naktinio užpuoliko. Užvakar iki vidurnakčio likus vos pusvalandžiui Dvariškių gatvės gyventoją Stasį A. pažadino dūžtančio lango garsas. Atskubėjęs prie jo senukas suprato, kad į jo namus braunasi nepažįstamas vyras.

Gindamasis nuo užpuoliko subatėnas į jį iš savigynai namuose laikomo 6 mm kalibro šratinio revolverio paleido aštuonis šūvius ir kirviu tvojo vyriškiui į galvą. Po tokio atsako įsibrovėlis aukštielninkas išvirto pro langą į kiemą ir dar į stiklo šukes susipjaustė dešinės rankos riešą.

Į šį įvykį atskubėjo greitosios medicinos pagalbos ir policijos pareigūnų ekipažas. Dėl šautinės žaizdos krūtinėje ir supjaustyto rankos riešo į Stasio A. namus bandęs įsibrauti 1971 metais gimęs Dvariškių vienkiemio gyventojas D. N. paguldytas į Panevėžio apskrities ligoninės Neurochirurgijos skyrių. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą, kurio metu bus ištirtos įvykio aplinkybės dėl užpuoliko sužalojimo.

Pasak Kupiškio rajono komisariato Organizacinio poskyrio viršininkės Jurgitos Žiūrienės, D. N. nusikaltimo metu buvo neblaivus. Iki šiol į policijos akiratį jis pakliuvęs nebuvo. S. Apšega teigia į jo namus įsibrauti bandžiusio vyriškio nepažinojęs.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video