2024/09/24

Naujieji prasidėjo pūgomis ir sniego kalnais

Naujieji metai atėjo su gausiu sniegu, pūgomis. Gyventojai iš anksto buvo perspėjami pasirūpinti maisto, geriamojo vandens atsargomis, nes sinoptikai prognozavo blogus orus.

Sausio 1-oji išaušo gana audringa, todėl ne vienas rajono gyventojas pirmąją Naujųjų metų dieną sutiko pasišviesdamas žvake, o į lauką skubėjo su sniego kastuvu.

Galima tik pasidžiaugti, kad mūsų rajoną didelės gamtos stichijos ir kitos nelaimės aplenkė. Gal gamta prisidėjo ir tramdant triukšmadarius ar pažeidėjus. Šį kartą jų buvo nedaug.

Daug darbo neturėjo

Šventinis savaitgalis Kupiškio r. policijos pareigūnams buvo ramus. Pasak Kupiškio r. policijos komisariato viršininko Arvydo Mėlynio, poilsio dienomis pareigūnams nebuvo daug iškvietimų. „Skambinta dėl šeimyninio barnio, vienas vairuotojas vairavo neblaivus. Per šventes padaugino ugninio gėrimo ir vienas pėstysis bei buvo užfiksuotas girtavimo viešoje vietoje atvejis“, – sakė A. Mėlynis.

Naujieji liūdnokai prasidėjo keturiasdešimtmečiui Noriūnų k. gyventojui R. M., kuris neblaivus (1,75 promilės) ėjo dešine kelio puse be atšvaito ar šviesą atspindinčios liemenės. Jį kliudė panevėžiečio A. U. vairuojamas automobilis „Subaru Forester“. Pėsčiajam lūžo kairės rankos stipinkaulio galvutė. Nukentėjęs pėstysis po medikų apžiūros buvo išleistas į namus.

Šventės be didesnių incidentų praėjo ir medikams. Anot Kupiškio ligoninės direktoriaus Povilo Rimkaus, jie šventes praleido ramiai, nebuvo nei apsinuodijusių alkoholiu, nei nušalusių.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video