2024/09/23

Rajono vadai atsiskaitė už nuveiktus darbus

Jau praėjo daugiau nei dveji metai, kai rajoną valdanti trijų partijų koalicija (valstiečiai liaudininkai, socdemai ir darbiečiai) pasirašė bendradarbiavimo sutartį ir sudarė bendros veiklos planą ketveriems metams.

Praėjus pusei šio laikotarpio, valdančioji koalicija nutarė atsiskaityti, kas jau yra padaryta per pusę jai skirtos kadencijos.

Žada programą įvykdyti bent jau 90 procentų

Valdančioji komanda, kurioje yra ir buvę rajono vadovai, Savivaldybės tarybos nariai bei nauji rajono visuomenės nariai, įsipareigojo dirbti taip, kad rajono gyventojams būtų geriau, saugiau ir laimingiau gyventi.

Geriausiai spręsti, ar taip padaryta, gali tik rajono žmonės, o trečiadienį rajono meras Jonas Jarutis, jo pavaduotojas Aidas Mikėnas, administracijos direktorius Žilvinas Aukštikalnis, jo pavaduotojas Vaitiekus Gaidukevičius bei valdančios daugumos partneriai detaliai pasakojo, kas yra padaryta per dvejus metus.

Žiūrint į prieš dvejus metus priimtą programą ir klausant rajono vadovų pasakojimų, teko sudėti pakankamai daug pliusų prie jau įvykdytų darbų punktų.

Beje, šalia įsipareigojimų Savivaldybė padarė ir nemažai koalicijos plane nenumatytų darbų (turizmo informacijos centro įkūrimas, vaizdo stebėjimo kamerų pastatymas, suaktyvinta bendruomenių veikla ir kita), kurie jau duoda apčiuopiamų rezultatų.

Tas koalicijos bendros veiklos planas buvo kuriamas tuo metu, kai vargiai buvo galima prognozuoti šios dienos sunkmečio problemas, kurios šalį kankina dabar.

Nepaisant to, rajono vadovai, paklausti, ar per ketverius metus yra pasirengę įvykdyti visus plane numatytus darbus, sakė, kad sieks padaryti juos visus, ar bent tesėti 90 procentų įsipareigojimų.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video