2024/09/22

Sužibo viltis gyventi tvarkingai

Nors ir mažas, bet daug diskusijų ir pasipiktinimo sulaukęs buvęs policijos posto namelis, priklausantis Valstybės turto fondui, prie sankryžos įvažiuojant į Kupiškio miestą, atrodo, pagaliau bus sutvarkytas.

Šių metų kovo mėnesį krovininio automobilio „Scania“ vairuotojui nepasirinkus saugaus greičio, automobilis įvažiavo į šalia sankryžos stovintį buvusį policijos posto namelį.

Plytos neatlaikė automobilio smūgio, bet likusi sienos dalis išdidžiai stovi jau devynis mėnesius, ir jokie pasipiktinusių kupiškėnų skundai jai nebaisūs.

Pasak rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus Žilvino Aukštikalnio, gruodžio 4 dieną Valstybės žiniose paskelbtas nutarimas nurašyti šį pastatą.

„Kokie bus tolesni Valstybės turto fondo veiksmai, negalime pasakyti. Jie tikriausiai skelbs konkursą ar darys apklausą, kas galėtų nugriauti pastato likučius. Savivaldybė savavališkai nieko negali tvarkyti, nebent mus įpareigotų ar sudarytų sutartį dėl aplinkos sutvarkymo“, – komentavo situaciją Ž. Aukštikalnis.

——-
Autorius: Neringa BUTKEVIČIŪTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video