2024/09/22

Patvirtinti normatyvai ir atleista direktorė

Brangymečiui įsibėgėjant Savivaldybės taryba patvirtino naujus finansinius normatyvus Kupiškio socialinių paslaugų centro ilgalaikės socialinės globos gyventojams.

Nuo kitų metų vienam žmogui per parą bus skiriama 9,5 lito mitybai, 3 litai medikamentams ir 2,10 lito materialinių vertybių atsargoms ir inventoriaus išlaidoms. Nors ne vienas Tarybos narys ir abejojo, ar įmanoma prasimaitinti už devynis su puse lito, bet politikai buvo patikinti, kad tokios sumos pakanka.

Tame pačiame Tarybos posėdyje iš pareigų buvo atleista ilgametė šio centro direktorė Audronė Breivienė. Kai kurie Tarybos nariai atkakliai klausinėjo, ar direktorė nepatyrė kokio nors spaudimo, privertusio rašyti pareiškimą dėl išėjimo iš darbo, bet A. Breivienė užtikrino, kad jokio spaudimo tikrai nebuvo, o pereiti į kitą darbą – jos asmeninis sprendimas. Laikinai atleistos direktorės pareigas pavesta eiti centro buhalterei Jūrai Šinkūnienei. Ji bus laikinoji direktorė, kol konkurso būdu bus paskirtas nuolatinis įstaigos vadovas.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video