2024/07/27

 

PASIGEDO ČIUOŽYKLOS KRANTINĖS GATVĖJE

Šioje Krantinės g. žaidimų aikštelėje gyventojai pasigenda čiuožyklos vaikams. Autorės nuotrauka

Kupiškėnų minčių“ redakcija sulaukė Taikos gatvės gyventojos (vardas ir pavardė redakcijai žinomi – aut. past.) skambučio.

Moteris išsakė pastabas dėl vaikų žaidimo aikštelės Krantinės gatvėje.

Jurga BANIONIENĖ

„Vaikams būtinai čia reikia čiuožyklos. Juk užlipti, nučiuožti jiems – pats įdomiausias dalykas. Visur jos yra vaikų žaidimo aikštelėse. Prastos būklės ir suoliukas, nėra, kur tėvams, seneliams, prižiūrintiems vaikus, atsisėsti.

Yra suoliukai toliau, prie akmenų, bet reikia būti šalia ir saugoti žaidžiančius vaikus, kad neužsigautų. Taikos, Krantinės gatvių namuose gyvenantys vaikai čia ateina su mamomis, močiutėmis, būna pilna aikštelė, labai patogus kvartalas, nei mašinos važiuoja, ramu“, – kalbėjo pašnekovė.

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Infrastruktūros skyriaus vyresnysis specialistas Laurynas Knizikevičius informavo, kad nėra gavę gyventojų prašymų dėl naujų įrenginių vaikų žaidimų aikštelėse.

„Gavę suinteresuotos visuomenės prašymą, apsvarstysime galimybę įrengti papildomus įrenginius. Artimiausiu metu apžiūrėsime suoliuką ir pagal poreikį jį sutvarkysime ar pakeisime nauju“, – pakomentavo Savivaldybės atstovas.

Reikėtų pakeisti ir aplūžusį medinį suoliuką.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Atsiras čiužykla reikia miestui ivaizdžio, argi nesuprantama

  • Vaikų daug žaidžia šiame kieme, bet aikštelė labai skurdi.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video