2024/04/29

 

PREKYBININKAMS – NAUJOS VIETOS

Asociatyvi Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybės taryba kovo 28 d. svarstė klausimą dėl viešųjų vietų, kuriose leidžiama prekiauti ar teikti paslaugas Kupiškio rajone, nustatymo. Į sąrašą įtrauktos kelios naujos vietos, dviejų nebeliko.

Jurga BANIONIENĖ

Pokyčiai

Pasak pranešėjos, Savivaldybės Teisės skyriaus vedėjos Jovitos Bakanaitės-Talačkienės, peržiūrėtos 2016 m. nustatytos ir atnaujintos viešosios vietos prekybai ir paslaugoms teikti Kupiškio rajone.

„Nustatėme labai konkrečias vietas ir pridėjome schemas, jos bus skelbiamos internete, kad visiems būtų aišku, norintys prekiauti, teikti paslaugas galės jas matyti.

Pokyčiai tokie, kad atsisakėme dviejų vietų, nes nuo 2016 metų niekada niekas neprašė leidimo prekiauti ar teikti paslaugas Bagdonių saloje ir Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos teritorijoje“, – kalbėjo J. Bakanaitė-Talačkienė.

Į sąrašą įtrauktos trys naujos vietos pagal norinčių prekiauti ir teikti paslaugas poreikį.

Tai automobilių stovėjimo aikštelė Marių g. 10, Aukštupėnų k., Kupiškio sen. (1 vieta); automobilių stovėjimo aikštelė prie kelio Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys (2 vietos) ir viena vieta prie pastato Taikos g. 3, Kupiškyje.

Plačiau skaitykite balandžio 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • O velsekos senukas prie parduotuviu nelegaliai gali prekiaut medu?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video