2024/07/26

 

GITANAS NAUSĖDA: NIEKAS NEGALI NURODINĖTI, AR MAN LEIDŽIAMA IŠVAŽIUOTI Į REGIONĄ, AR NE

Gitanas Nausėda. Oresto Gurevičiaus (ELTA) nuotrauka

Prezidentas Gitanas Nausėda tikina, kad jo kelionės į regionus nėra rinkimų kampanijos dalis.

„Tai, ką aš dabar darau, yra viso labo tąsa to, ką aš dariau ankstesniais metais. Aš tikrai nevykdau jokios rinkiminės kampanijos. Jeigu jūs pažiūrėsite į dalykus, apie kuriuos mes kalbame, kalbame apie žmonių kasdienes problemas, apie kasdienius klausimus, kartais apie globalesnius užsienio politikos klausimus, bet tikrai tų susitikimų metu nėra vykdoma jokia rinkimų agitacija“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė G. Nausėda.

„Kita vertus, atleiskite, bet man niekas negali nurodinėti, ar leidžiama man išvažiuoti į regioną, ar ne“, – pabrėžė jis.

Prezidentas akcentuoja, kad jam Lietuvos regionų tema buvo svarbi visos kadencijos metu.

„Aš jau nuo pat pradžių sakiau, kad aš būsiu aktyvus prezidentas, kuris keliaus į regionus, nes man regionų politika yra svarbu, aš kovoju už atskirties mažinimą tarp didmiesčių ir regionų, taigi prezidentas, kuris deklaruoja vieną, bet nesilanko regionuose ir jo ten niekas nėra matęs, man netinkama tokia politika“, – pabrėžė šalies vadovas.

Įsibėgėjant prezidento rinkimų kampanijai dabartinio šalies vadovo Gitano Nausėdos konkurentų akys krypsta į Daukanto rūmų šeimininko vizitus po Lietuvą. Eltos kalbinti kandidatai į prezidentus įsitikinę, kad šių šalies vadovo kelionių tikslas yra vykdyti savo rinkimų kampaniją.

Todėl, pasak G. Nausėdos varžovų, už mokesčių mokėtojų pinigus finansuojami vizitai į regionus yra akivaizdus Rinkimų kodekso pažeidimas, kuriuo turėtų susirūpinti ir Vyriausioji rinkimų komisija (VRK).

Kupiškio rajono savivaldybė praneša, kad Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda ir jo komanda vasario 28 d. dirbs Kupiškio rajone. Visi Kupiškio rajono gyventojai į organizuojamą susitikimą su valstybės vadovu ir pirmąja ponia Diana Nausėdiene kviečiami vasario 28 d., 17.30 val., Kupiškio kultūros centre.

Parengta pagal ELTOS ir Kupiškio r. savivaldybės inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Vyriausybė tai vykdomoji valdžia ant jos viskas sukrauta,oprezidentūra tai tik pochazuka…

  • Buvęs komunistas pradeda rodyti savo veidą matyti iš papunes išmoko. Klausimas prezidentė kas jums nurodė ar rekomendavo, ar pats sumastet apdovanoti buvusio sovietų tardytojas apdovanoti, o gal galimai jinai tardė ir Lietuvos disidentų kas gali paneigti pagal dedule pašaukimą, o gal prasideda visų kegebistu ir kitų žudikų rebilitavimas

  • O ką , premjerė buvo kur į regionus išvykus, pasidomėt kaip sekasi žmonėm išgyvent, negirdėjau. Kas trukdo?, mūsų visų pinigus skaičiuoja?

    • Man asmeniškai premjerė pati blogiausia politikė, valdininkė. Elektros ir sveikatos „reformos“, žmonių segregacija į skiepytus ir neskiepytus – nepamirškime to. O ko pritilo garsusis kritikas A. T.? Ar praloštų milijonų kaltininkui neturi ką pasakyti? Kodėl stumiamas stadiono projektas, jei jau karo grėsmė akivaizdi? Net aukšto rango karininkai šiuo atveju kategoriški – ne stadioną reik statyt, o slėptuves. O va valdininkėliai domisi sąlyginai menkavertėm bėdom: kažkokiais čekiukais, kažkokiom kelionėm…Cirkas. GĖDA.

    • PREMJEREI REIKĖJO DIRBTI,KĄ TEN DIRBTI -ARTI

  • Koks piktas zvilgsnis tarsi sakytu—–neisrinksit tai pamatysit ko nemate…………As uz ji tikrai nebalsuosiu. Ar sukure “ Geroves valstybe “ kaip zadejo? NE,tik pazadas pries rinkimus.

  • Tik pradeta rinkimine kampanija.anksciau i uzsienio salis ekskursijas su zmona dare,dabar i regijonus pradejo. Balandi pries rinkimus turi iseiti atostogu. Ar iseis —–pamatysime.

  • „Eltos kalbinti kandidatai į prezidentus įsitikinę, kad šių šalies vadovo kelionių tikslas yra vykdyti savo rinkimų kampaniją.“

  • Kodėl niekas nekaltumo Grybsuskaites, kai į Kupiškio bitininkų šventę atvyko?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video