2024/04/27

 

PAGERBTI IR APDOVANOTI GERIAUSI RAJONO ŪKININKAI

Vasario 2 d. Mažeikių kultūros centre 30-ąjį kartą vyko jubiliejinis konkurso „Metų ūkis 2023“ renginys, kuriame pagerbti ir apdovanoti konkurso „Metų ūkis 2023“ nugalėtojai iš visos Lietuvos.

Renginyje apdovanoti geriausi Kupiškio rajono ūkininkai: konkurso „Metų ūkis 2023“ pirmos vietos laimėtojai Irena ir Zigmantas Aleksandravičiai, antros vietos laimėtojai Janina ir Stasys Šereliai ir trečios vietos laimėtojai Asta ir Bronius Kaladės.

Geriausius Lietuvos ūkininkus sveikino ir apdovanojo Lietuvos ūkininkų sąjungos pirmininkas Raimundas Juknevičius.

Kupiškio rajono ūkininkus pasveikino Savivaldybės administracijos Žemės ūkio ir bendruomenių skyriaus vedėjas Saulius Kareiva ir Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnybos Kupiškio biuro vadovė Aušra Petronytė.

Kupiškio r. savivaldybės inf. ir nuotrauka

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Paklauskit senųjų juodpėniečių dar kai ką papasakos apie kolūkio pirmininką Z ir jo žygius

  • Ne bag tu drauge bandai užtart. Kur gi toks šventas žmogus taip elgsis. Nedidelį kryželį pastatė už Noriūnų. Man atrodo, kad kainavo tik 10 eurų.

  • Stovi išsipūtėlis pagerbtas už didžiausius derlius mūsų sveikatos sąskaita,pradinį kapitalą susikrovė nukru.ęs ūkininkus,o dabar turi pinigų ir toliau su savo brangiais chemikalais mus nuodyti,ne tik mus.. Ar dar matėte kas pempę,žvirblių ir tų nebėra,balandžiai tik prie maximos,kur kurapkos,kregždęs.Vargšai gailėkite ,streikuoja pilvus išvertę žiemą guli,aišku pateisinti galima tik tuos kurie augina gyvulius Iš kur tie vėžiniai susirgimai,kas antras jau miršta nuo tos ligos Ogi nuo besaikio trąšų ir nuodų naudojimo.Ar kaspirma girdėjo apie tokius derlius-niekas.Jie nenaudoja dėl savės tokių grūdų tikrai.

  • Ūkio vedėjas Z super veikėjas prieš 27 metus atliko veiksmą Kupiškio rajono žmonės žino kokį, nes daug iš pienininkystės besiverčiančių gyventojų nukentėjo ir viskas buvo užglaistyta aišku kokių būdu. Po to kažkaip tapo dideliu ūkininku, bet kaip matosi toliau lenda smirdant. Tie jo juokeliai ir anekdotai vemti verčia.

    • Aišku dar parduotuvėj apvogė pirkėją

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video