2024/04/27

 

KO PASIGENDA BASEINO LANKYTOJAI

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio baseinas veikia daugiau nei mėnesį. Tikriausiai, čia apsilankė ir vandens bei pirčių teikiamus malonumus patyrė nemažai kupiškėnų. Redakcija sulaukė baseino kaimynais prisistačiusių miesto gyventojų klausimų dėl pirčių darbo laiko, nuolaidų senjorams, apsilankymo baseine trukmės.

Jurga BANIONIENĖ

Lankytojų pastebėjimai

Pašnekovai (vardai ir pavardės redakcijai žinomi – aut. past.) tvirtino, kad baseine darbo dienomis iki 17 valandos neveikia dvi iš trijų pirčių.

„Dvi pirtis uždarė, paliko tik vieną, o kaina tokia pat. Pradžioje, kai tik atsidarė baseinas, veikė visos trys. Dabar visos pirtys dirba tik nuo 17 valandos. Ar čia taupymo sumetimais taip daroma? Žmonių juk būna ir iki vakaro nuo pat baseino atsidarymo. Yra ir kitų pastebėjimų. Man, kaip vyrui, nieko, bet moterys skundžiasi, kad vanduo šaltokas“, – kalbėjo kupiškėnas.

Anot baseino lankytojo, senjorai pasigenda ir nuolaidų. „Jokių mums, pensininkams, nuolaidų nėra. Darbo dienomis dar įperkama, o savaitgaliais neįmanoma nueiti, net 15 eurų. Pavyzdžiui, Anykščiuose ar darbo dieną, ar savaitgaliais pensininkams baseinas kainuoja 10 eurų. Be to, ten galima rinktis, kiek būsi, dvi, tris, keturias valandas, čia to nėra“, – teigė kupiškėnas.

Kita pašnekovė sakė, kad pačioje veiklos pradžioje buvo patenkinti, vanduo šiltas, veikė visos pirtys.

„Viskas gruodį buvo gerai, šilta, o dabar ir patalpoje, ir vandenyje pasidarė vėsiau. Žinoma, nieko tokio, kad kažkas sugedo, nebuvo kaip išsisunkti maudymosi aprangos, dėl to ne bėda. Trečiadienį, kai lankėmės, veikė tik lietuviška pirtis, gal kai kas nenori į šią, jam netinka. Būtų galima pranešti, kada kokia veikia. Apie tai nėra jokių informacinių pranešimų. Neaišku, kaip toliau bus. Tiesa, Anykščiuose paprastomis dienomis, iki 17 valandos, neveikia nė viena pirtis“, – kalbėjo moteris.

Plačiau skaitykite sausio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Dziaukimes kad turime baseina .Menesiui nusipirkus abonimenta kiekviena diena iseina po 2,5 euro kur pigiau toki malonuma gausi,pilnai pakanka vienos pirties ir ta pati neuzpildyta is pirties eikit iburbuline vonia bus silta kam reikia tas i baseina kur vesiau taigi jai bus vanduo visur siltas tai kurbus tada galima atsigaivinti, baikit dejuoti einam beveik kiekviena diena ir dziaugemes tokiu malonumu.

  • Aš sakau ko Anykščių baseine taip šilta… O pasirodo, kad pagal higienos normas vandens temperatūra turi būti 25-32 kailiniai. Tai ir aplinka atitinkamai šilta. Tai su senais sąnariais tik murkdykis ir murkdykis tenais.

  • Lojalumo programos nėra jokios,tai itin keista,nes socialiai jautresnės grupės netenka galimybės nors kiek atitrūkti ir pasidaryti sau nors mažą malonumą,kainos tikrai žvėriškos,nei nei Anykščiuose,nei Pasvalyje tokių nėra,vanduo vėsokas,rūbinė tai nesuvokiama,ir lietuviška pirtis yra be garo,ir taip žmžnės sako jau lb ilgą laiką,o pirtis be garo,pirtis be drėgmės,tai iš jos daugiau žalos nei naudos.Sėkmės pasistiebiant,lauksime malonių pokyčių.

    • Kaip tik yra ypač geros lojalumo programos – narystė. 50 EUR mėnesiui ir gali nors ir kasdien po 3 val maudytis (metinė narystė, mokama kas mėnesį), senjorams 20%nuolaida. Yra nemažai tuo besinaudojančių kupiškėnų. Taigi, rašot neišsiaiškinusi. Vandens, oro temperatūra tikrai aukštesnė nei Pasvalyje ar Rokiškyje. Rūbinės, dušinės erdvesnės, pačiam pasikabinti paltą ne problema. Mankšta nemokama, Rokiškyje ar ne 10 EUR kaskartą. Ponia, jei vadovaujatės „žmonės sako“, tai apsilankykit, pasidomėkit.

  • Prastos pirtis..uz rubine niekas neatsako .pasikabink striuke vadinasi pats rasi po to o gal ir nebe..dziakuzi kažkokia nesamone koju dauzimas .pataupyta nekur reikia.

    • Jie pripratę maudytis geldoje ar bliūde ‘jiems čia kosmosas,atseit neranda kur pasikabinti pufaikės. ,Kritikuotoai ,važiuokit į ruskyną pasimurgdyti putkos fekalijose

      • Marš atgal į mokyklą pasimokyti lietuviškai rašyti.

  • Važiuokite į Molėtus. Nuolaidos yra Pirtis veikia Darbo dienomis po vieną. Savaitgaliais viso trys

  • Nieko keisto ubaginas kaip visada

  • Laimė, kad Kupiškis baseiną turi. Panevėžys gyvena be baseino. Pavydim jums, kupiškėnai.

    • Jus gal ne iš Panevėžio nes ju turime ne viena šiuo metu, kažką maišote Daiva

    • Aš panevėžietis, ir kasdien baseine maudaus. Ir kupiškėnams visai nepavydžiu

    • Panevėžyje Impulse bei Romantic yra baseinai

    • Nerandate? Tiesiog neieškojot…

  • Kur dingo rinkimų pažadai Paliulis žadėjo pensininkams nemokamą baseiną,kodėl nerinkot valstiečių..

  • Vieną kartą buvom ir daugiau nesinori važiuot. Rokiškin važiuojam.

  • Labai tikėjausi sutikti baseino reklamuotoją. Labai graži. Bet dėja, nebuvo.

    • Naujo mero klauskit-sovietinis stilius, kad tiek problemų po atidarymo.

      • Nu patylėkit geriau nei nusišnekėkit

      • Gerb. Onute prie ko čia naujas meras jis nestatė ir ne buvo jo kaip ši baseiną statė tai visgi teisingumo dėlei reikia klausti Bardausko , Jaručio, Apšegos gal pamiršot kieno čia buvo noras turėti baseiną ir čia nesovietinis stilius kaip jums čia atrodo nepatinka neikit o mokėti visur reikia nes reikia mokėti algas už priežiūra ir visas kitas paslaugas mažiau pykčio o daugiau džiaugsmo sėkmės jums.

  • Viskas nuostabu.Mandagiai priima.O mokėti visur reikia, ne komunizmas.Džiaukimės ir dėkokime .

  • Nu tai iš viso ar verta ten eiti? Ar tiesiog kaip visada važiuoti pas kaimynus?

  • Apie papildoma vaiku plaukimo treniruotes mokesti prie abonimento buvo pranesta tik po regiatracijos. T.y. +7e, neva gauni abonimenta su nuolaida ir dar dasimoki virsaus 7€ uz vienkartinę kazkokia mistinę kortelę … VISOS SALYGOS TURETU BUTI PRANESAMOS PRIES SIULANT PASLAUGA, O NE PO UZSIREGIATRAVIMO!

  • Graži, jauki, švari baseino erdvė. Pirtys, tiesa, neveikė, tik viena, ir toji be garo, nors prie kasos buvo nurodyta, kad veikia po dvi atskiromis savaitės dienomis. Geriamo vandens nėra kaip kituose baseinuose, tai, nesant staliukų (o jie gal kokie du prie gultų) pasieniuose po rankšluoščių kabyklomis ant grindų pristatyta vandens buteliukų. Pažiūrėkite ir įvertinkite vaizdą, administracijos atstovai, tai tikrai labai neestetiška ir nehigieniška.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video