2024/05/10

 

KO PASIGENDA BASEINO LANKYTOJAI

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio baseinas veikia daugiau nei mėnesį. Tikriausiai, čia apsilankė ir vandens bei pirčių teikiamus malonumus patyrė nemažai kupiškėnų. Redakcija sulaukė baseino kaimynais prisistačiusių miesto gyventojų klausimų dėl pirčių darbo laiko, nuolaidų senjorams, apsilankymo baseine trukmės.

Jurga BANIONIENĖ

Lankytojų pastebėjimai

Pašnekovai (vardai ir pavardės redakcijai žinomi – aut. past.) tvirtino, kad baseine darbo dienomis iki 17 valandos neveikia dvi iš trijų pirčių.

„Dvi pirtis uždarė, paliko tik vieną, o kaina tokia pat. Pradžioje, kai tik atsidarė baseinas, veikė visos trys. Dabar visos pirtys dirba tik nuo 17 valandos. Ar čia taupymo sumetimais taip daroma? Žmonių juk būna ir iki vakaro nuo pat baseino atsidarymo. Yra ir kitų pastebėjimų. Man, kaip vyrui, nieko, bet moterys skundžiasi, kad vanduo šaltokas“, – kalbėjo kupiškėnas.

Anot baseino lankytojo, senjorai pasigenda ir nuolaidų. „Jokių mums, pensininkams, nuolaidų nėra. Darbo dienomis dar įperkama, o savaitgaliais neįmanoma nueiti, net 15 eurų. Pavyzdžiui, Anykščiuose ar darbo dieną, ar savaitgaliais pensininkams baseinas kainuoja 10 eurų. Be to, ten galima rinktis, kiek būsi, dvi, tris, keturias valandas, čia to nėra“, – teigė kupiškėnas.

Kita pašnekovė sakė, kad pačioje veiklos pradžioje buvo patenkinti, vanduo šiltas, veikė visos pirtys.

„Viskas gruodį buvo gerai, šilta, o dabar ir patalpoje, ir vandenyje pasidarė vėsiau. Žinoma, nieko tokio, kad kažkas sugedo, nebuvo kaip išsisunkti maudymosi aprangos, dėl to ne bėda. Trečiadienį, kai lankėmės, veikė tik lietuviška pirtis, gal kai kas nenori į šią, jam netinka. Būtų galima pranešti, kada kokia veikia. Apie tai nėra jokių informacinių pranešimų. Neaišku, kaip toliau bus. Tiesa, Anykščiuose paprastomis dienomis, iki 17 valandos, neveikia nė viena pirtis“, – kalbėjo moteris.

Plačiau skaitykite sausio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Na jau tikrai viskas Kupiškėnam negerai vis nepatenkinti ko ne viskuo o ar atsimenat prieš baseino statybas kėlėm klausimą kas ji išlaikys pakils kainos už šaltą vandenį ,energiją darbuotojų išlaikymas juk turim dabar baseiną tai turi jis ir išsilaikyti tai nepykit kad kainos didelės ,kad nuolaidų nėra sakėm kad visa našta bus ant visų Kupiškėnų pečių labai reikėjo baseino kai kam prieš kai ką pasipuikuoti o ar toli mums nuvažiuoti buvo į Anykščius, Pasvalį ten vėl blogai reikia važiuoti benzinas kainuoja tai taip kad nėra galo ašarom, prie ko čia meras kas jam išdangaus pinigai krenta

  • Gerbiami kaimyneliai. Neverkslenkit . Nenorekit tikro komforto uz tokia bilieto kaina. Kur viskas fantastiska ,pvz Lenkijoje ,didziausiame Sungago – tai ir kainytes… Padidino pensijas ,kitas ismokas – galesit eiti maudytis.. Saltas vanduo irgi gerai veikia – tapsit ruoniais… Reikia taupyti elektra . Gero visiems pilsio , maudyniu ,daugiau sporto…

  • Ligu ieskojimas tokiuose srutu baseinuose ..

    • Antisocialus asmuo tu. Tikriausiai ir nesiprausi po metus laiko

  • Rašytojai neverkšlenkit,su baseinu viskas gerai ir puikiai veikia ir temperatūra matuojama ir įrašai daromi labai matomoj vietoj tik reikėtų truputi apsižvalgyti aplinkui ir vanduo šiltas.

  • Rašytojai neverkšlenkit,su baseinu viskas gerai ir puikiai veikia ir temperatūra matuojama ir įrašai daromi labai matomoj vietoj tik reikėtų truputi apsižvalgyti aplinkui ir vanduo šiltas.

  • Buvom bet nepatiko.Vaziavom is toliau buvo idomu naujai pastatytas bet kaip jau ir dauguma pastebejo baseine vanduo saltas ir daug kas sugede neveikia pilna korteliu „atsiprasom neveikia“ viena is pirciu vos silo mokejom uz 3val nes maziau nebuvo ir ipusejus musu laikui dingo elektra liko sviesti kelios mazytes lemputes..Kai nepasiruose ir neapgalvoje visko iki galo taip ir gaunasi.Tik po geros valandos viskas susitvarke o mes kiek pasisilde pirtyje ejome rengtis nes laikas musu vizito ejo i pabaiga o jokio atsiprasymo ar nemokomo kvietimo kitam kartui uz valandos laukima susalus taip ir nebuvo..

  • Kaimas yra kaimas

    • Labai nesvaru rubinese,nes valytoja nevalo…

  • Kaimas yra kaimas nieko nenorekit

  • Šindėj atidariau ir ašen baseinų. Labai patiko, tik va pirtalą tiktai viena tėveikė. Seniem kaulam būt buvį gerai ir tonai, pirtala, kur kažinkokė labai mocnūs spinduliais giliai po skūru įlenda ir sveikotų gėrina. Ale pamačiau, kad durys tos pirtalas irgi golo atolapos ir šilta kep ubago pasturgalis. Baseino undo vos biški drungnas. Raikia grait plaukt, kad sušiltum. Tep, tai visur gražu, čysta. Mislinu, kad raiks dažniau atląkt O maž naujas Meras pamislis apė kainos sumožinimų tokiem kaip mum seniokom, tai būt gerai. Ale kažin. Pažadątų tai lingva, ale……….

  • Ar galima baseinai pasigauti korono vyrus?

    • Tai va Kaimas yra kaimas. Kai viskas gerai šilta malonu,bet už nugaros reikia visada burbet kaimiečiai jūs kaimiečiai.

  • Ćia gi Tupiśkis o ne Kupiskis , tai ko gi jus mielieji…norit

    • Skupiskis čia

    • Kai myžalas apsimetinėja vandeniu, toks komentaras ir gaunasi

  • Atvaziuokit i Moletus, visada silta, gera, kainos geros!

  • Susitvarkyt galva. Patys. Ieškot problemų kas nenorit neikit!!!!!
    Visada mankstose pilna žmonių jie patenkinti,šilumos daug.. Raudaliu miestas.

  • Pusantros valandos tikrai mažai turėtų būti 2 val

  • Vien tik kritika, komentarai… Nepatinka neikit, yra kam patinka ir labai džiaugiasi, kad turim tokią vietą provincijoje. Daugiau pozityvumo žmonės!!!

    • Jūs turbūt komjaunuolis aktyvistas, dirbęs uzkokoleijkos statyboje? Aš tai iš kapitalistų. Jei moku pinigus, noriu gauti visas žadamas paslaugas ir komfortą. Niekur neskelbiama kokia vandens temperatūra. Jei žmogui kažkas su sąnariais, pagalvos eiti maudytis ar ne. Jei vienodai moki kai veikia viena ar trys pirtys, tai nesąžiningai elgiasi verslininkai, nuomojantys baseiną. Turėtum žinoti pirkdamas bilietą kiek paslaugų gausi. Nuo to ir kaina turi priklausyti. Čia savivaldybė turėtų pasidomėti ar kokybiškos paslaugos. Viena babūnė pakrykštavo, kad gerai miega iįsimaudžiusi. Tai gal kad chemikalų prisikvėpuoja daugokai? Tgi, pozityvumas tada būna kai gauni kas žadėta. O ir elementariam pasportavmui valandos bilieto gana. Kiek ten gali mirkti? Praplaukei pusvalandį- ir gali guvus visą dieną darbuotis.

      • NEBUVO BASEINO BUVO BLOGAI.DABAR YRA BASEINAS DAR BLOGIAU PATAPO..MANAU KAD PATYS NEŽINOTE KO NORIT..PASKAIČIUOKIT KIEK VISKAS KAINUOJA IR AR BUS NORAS PRAŠYTI NUOLAIDOS

        • O kodėl perkate batoną kuris kainuoja jau du eurus

      • Temperatūra skelbiama kas veikia neveikia skelbiama, atėję pasiklauskit, pasiskaitykit, nepulkit pirkti po to kriokti aimanuoti, netinka – pėdinkit išdidžiai pro duris lauk kitur komforto ieškoti. Jūs matomai iš tų profesionalių zyzlių kurie musę barščiams į restoraną atsineša…

  • Galėtu ir šeimoms padaryti nuolaidas, anykščiuose yra. Kupiškyje nespėja nieko padaryti. Net invaliduma gaunantis nėra jokiu nuolaidu.
    Apsurdas, pastatė ir tik melžia iš žmonių.

  • Ko jus norite,išsimaudėte prieš rinkimus ,ar negana?

  • Dar ko trūksta tai IQ besilankantiems, pvz: kai parduotuvėse buvo šilti gėrimai šaldytuvuose, kaina nuo to nesikeitė – sveiki atvykę į verslo pasaulį, vakarų kultūra pasiekė ir Kupiškį. Taip pat, tai UAB, o ne VŠį įstaiga, nenorėkit akcijų atrakcijų tokiais laikais.
    Ps: Jei norit didesnių algų, įpraskit daugiau mokėt, nes taip veikia ekonomika 😉

    • Už šaldytuvo atidarymą patduotuvėje pinigų neima. O už kojos įmerkimą už badeiną ima. Tai čia yra skirtumas Ir visai nesinori naudotis nesąžiningų verslininkų paslaugomis.

    • IQ sau pasitikrink, o ne kitiems nustatinėk. Jei moku pilną kainą tai ir noriu gauti viską kas priklauso , o jei kažkas neveikia tai ir kainą koreguokit.. Tau patyktu jei mokėdamas parduotuvėje už kilogramą gautum tik puse?

    • pats savo IQ pasitikrink, o ne kitiems nustatinėk. Jei moku pinigus tai noriu gauti kas priklauso, o jei negali suteikti paslaugų mažink kaina. Tau patyktu jei mokėtum už kg, gautum tik puse?

  • Vaikų treniruotėms reikėjo susimokėti +7€ vienkartinį mokestį prie abonimento kainos, už įėjimo kortelę, apie kurį buvo pranešta tik po užsiregistravimo.(Įstatymiškai , visos salygos turi būti praneštos prieš žmogui įsigijant paslaugą ar prekę).

  • Trūksta šilumos, tiek džekuzi vonioje,tiek baseine,,tiek dušų patalpose.

    • Kodėl veikia tik viena pirtis, netikiu kad ėmė ir sugedo dvi iškart. Manau taupo elektrą, senimo sąskaitą, kadangi diena daugiausia vyresnio amžiaus žmonių. Matyt nusprendė kad senjorams užtenka ir vienos.

    • Tik nesusalk….viskas ten gerai.Gulek po kaldra,jei šalta.

    • Nesvaru labai rubinese,valytoja neateina valyti…

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video