2024/04/27

 

SIMBOLINIUS VILTIES SPARNUS KŪRĖ IR KUPIŠKĖNAI

Į akciją „Angelo sparnai“ įsitraukė Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bibliotekininkė, profesijos mokytoja Irina Vilimienė su savo auklėtinėmis. Nuotrauka iš asmeninio Irinos Vilimienės albumo

Prieš šv. Kalėdas pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė kvietė visus Lietuvos žmones prisijungti prie kalėdinės akcijos „Angelo sparnai“ ir savo sukurtais rankdarbiais papuošti prezidentūros Kalėdų eglę.

Į ją įsijungė Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bendruomenės nariai.

Jurga BANIONIENĖ

Kalėdinių dekoracijų kūrimo akciją pirmoji šalies ponia D. Nausėdienė inicijavo trečius metus iš eilės.

Pernai prezidentūros eglę papuošė žmonių kurti nameliai, 2021 metais – iš vilnos velti paukščiai.

Šiais metais savivaldybės kviestos prisidėti prie akcijos ir sukurti po 40 angelo sparnų, kurie papuoštų prezidentūros Kalėdų eglę ir būtų dovanojami čia šventiniu laikotarpiu apsilankiusiems žmonėms ir meno kolektyvams.

Kupiškio rajono savivaldybė nuoširdžiai dėkoja ir džiaugiasi Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokiniais ir mokytoja Irina Vilimiene, kurie įsitraukė į „Angelo sparnų“ akciją ir prisidėjo prie nuostabios tradicijos kartu puošiant šv. Kalėdų simbolinį gyvybės medį.

Taip pat dėkojame ir lapkričio 28 dieną į prezidentūroje vykusias Kalėdų eglės įžiebimo iškilmes važiavusiems Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos 4b klasės mokiniams ir mokytojai Alei Songailienei“, – sakė Kupiškio rajono savivaldybės mero patarėja Auksė Čepelė.

Plačiau skaitykite gruodžio 30 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video