2024/04/28

 

ĮSTAIGŲ NAUJŲ VADOVŲ MINTYS IR PALINKĖJIMAI

Valdas Šateika. Nuotrauka iš redakcijos arcjyvo

Tuoj peržengsime Naujųjų Metų slenkstį. Pats metas akimirką stabtelėti ir apžvelgti nueitą kelią, prognozuoti ateitį.
Kokie 2023-ieji buvo profesinės veiklos srityje ir asmeniniame gyvenime?

Ko tikisi iš ateinančių metų ir ko ta proga palinkėtų kupiškėnams?

Į šiuos klausimus paprašėme atsakyti žmones, kurie šiemet rajono įstaigose pradėjo eiti vadovaujamas pareigas.

Valdas ŠATEIKA
(Kupiškio rajono savivaldybės vicemeras)

Šiemet išgyvenu didžiulį savo karjeros pokytį. Buvo nelengva apsispręsti palikti darbovietę, kur prabėgo beveik dvidešimt aštuoneri mano veiklos metai, ir imtis naujų politinio pasitikėjimo pareigų (dirbo inžinieriumi telekomunikacijų bendrovėje „Telia Lietuva“ – aut. past.).

Šiuo metu žengiu pirmus šių pareigų žingsnius. Darbo grafikas įtemptas. Kaip man seksis, atskleis laikas.

Pastaraisiais metais džiugina dukros muzikavimas. Ji Kupiškio meno mokyklos Subačiaus skyriuje mokosi groti fortepijonu. Dalyvauja koncertuose, įvairiuose muzikiniuose konkursuose, kur jai neblogai sekasi.

To linkiu jai ir ateityje.

Noriu, kad 2024 metai ir mano šeimai, ir visiems žmonėms būtų geri. Pats turiu daug idėjų, įvairių planų, bet apie juos nesu linkęs kalbėti, kol neįgyvendinti. Man patinka posakis, kad viščiukus skaičiuoja rudenį. Taigi tuomet ir paskaičiuosime, kaip seksis darbuotis.

Gyvename kupinu įtampos, nuolatinio skubėjimo metu. Visiems norėčiau palinkėti kantrybės. Kai gyvenimas minutėmis sustyguotas, kai visko norime čia ir dabar, kai nuo varginančio darbo ir laukimo mus vis labiau išvaduoja šiuolaikinės technologijos, kantrybės turime vis mažiau, jei įvyksta nors ir menkų trikdžių, nervinamės, piktinamės. Kartais tik šiek tiek reikia luktelėti, kad viskas susitvarkytų. Taigi visiems dar kartą linkiu auksinės kantrybės.

Plačiau skaitykite gruodžio 30 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Viskas gerai. Gal ir neprastas vicemeras. Bet įsigalėję mero ir jo pavaduotojo atskiri sveikinimai švenčių proga, galėtų nunykti. Jei jau žmonės dirba bendram mūsų labui, jei susitinka darbų planavimui, tai bendrą savivaldybės sveikinimą rajono gyventojams, tikrai gali sutarti. Nebent… kiekvienas skiria saviems. Šrisižiūrėjom kaip rajono vadovai dubliuodami vienas kitą sveikina, linki, kalba renginiuose ir t.t. Gal gi šitie protibgesni bus ir iš inercijos nekartos keistenybių.

  • Valdas nieko žmogus buvusiam darbe,per tiek metų sustiprejo, o šiam esam ,kaip linkima kitam, reika pabut nors 10-20 metų politikoje, žinot įstatymus, buti konkurencingu visose srityse, tai va ką norėjau replikuot rinkėjui. Ar ne tiesa? neuženka paslaugumo.

    • Rinkėjau o kokius įstatymus žinojo fizrūkas jarutis ar nuo plūgo atėjęs apšega? O kokie apgailėtini valstiečiai sėdi taryboje? Nenusipaistik

      • Fizrukas prajuokino ;DDD

  • Mielas šviesus žmogusSveikatos ir sekmės

  • Tai būsimasis meras,sekmės ir didelės laimės darbuose…

  • Sveikinu Valdai ir linkiu didžiausios sėkmės. Tu to vertas.

  • Valdai, linkim kuo didžiausios sėkmės naujoje veikloje. Smagu, kad savo darbais galėsi džiuginti ne tik Subačiaus, bet viso Kupiškio rajono žmones.

  • Nuo pat nepriklausomybės pradžios, Kupiškyje tinkamą žemės arimo svarbą suprato ne visiškai taip.O apdarkytą arimą sutvarkyt labai sunku. Ypač kai trūksta supratimo,kad viskas priklauso nuo padargo paruošimo ,po to nuo artojo. O norinčių arti yra daug..Taigi dabar _tik stebėti kur padarytos klaidos ir jas labai sumaniai taisyti

  • tikrai geras meistras, malonus, geras žmogus, todėl tai labai gera žinia

  • Sėkmės!

  • Labai gaila nebebus kas laidus jungia

  • Geras meistriukas buvo – mandagus, paslaugus. Sėkmės naujuose dirvonuose ! Žodį dirvonai pavartojau ne šiaip sau. Kupišky dirvonai taip uždirvonavę, kad bandant išplėšti reiks gero plūgo.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video