2024/04/27

 

PRIEŠVENTINIS TARYBOS POSĖDIS – SU DOVANOMIS IR PALINKĖJIMAIS

Prisiekė naujas Kupiškio rajono savivaldybės tarybos narys Eimantas Šerelis. Jurgos Banionienės nuotrauka

Prieš šventes, gruodžio 21 dieną, į eilinį posėdį rinkosi Kupiškio rajono savivaldybės taryba. Per Tarybos posėdį priesaiką davė naujas Tarybos narys Eimantas Šerelis, pakeitęs vicemeru tapusį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos frakcijos atstovą Valdą Šateiką.

Tarybos įgaliojimų laikui sudarytos Antikorupcijos ir Etikos komisijos, taip pat Kupiškio rajono savivaldybės tarybos Kontrolės komitetas. Visiems jiems pirmininkauti paskirti opozicinės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos atstovai.

Jurga BANIONIENĖ

Priesaika

Posėdžio pradžioje rajono meras Algirdas Raslanas pasidžiaugė, kad ant Tarybos narių stalų padėtos dovanos, visus pasveikino su artėjančiomis šventėmis. Linkėta pabūti kartu su savo šeimomis, apibendrinti per metus nuveiktus darbus.

Tuomet pristatytas į posėdį atvykęs Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininko pavaduotojas Andrius Puksas, kuris priėmė naujo Tarybos nario E. Šerelio priesaiką.

Pakalbintas E. Šerelis sakė, kad šis sprendimas nebuvo sunkus. „Jei pasiryžau kandidatuoti į sąrašą, mane išreitingavo, tai nebuvo net kitokių minčių, apsisprendžiau labai lengvai. Politinės patirties neturiu, tačiau mano pagrindiniai lūkesčiai – padėti žmonėms, kad Kupiškyje visiems būtų geriau gyventi.

Esu ūkininkas, man jų problemos artimos, todėl darbuosiuosi Kaimo ir bendruomenių reikalų komitete, taip ir susiklostė situacija, nes čia prieš tai dirbo Valdas Šateika. Vis dėlto Tarybos nario darbas vyksta ne vien komitete ar per posėdžius, jis gerokai platesnis, apims bendravimą su rinkėjais“, – teigė naujas Tarybos narys.

Plačiau skaitykite gruodžio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Tarybos nariai nudžiuginti dovanomis.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Puikūs žmonės sėkmės jiems

  • Kas ti jam akį pamuse?

  • Siaubas kas toj taryboj….

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video