2024/04/27

 

KVIEČIAME BALSUOTI UŽ KUPIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖS ĮGYVENDINTĄ PROJEKTĄ

Kupiškio rajono savivaldybės nuotrauka

Europos Sąjungos (ES) fondų investicijų Lietuvoje projektų rinkimai „Europos burės 2023“ 15-ąjį kartą kviečia išrinkti geriausius ES fondų investicijų Lietuvoje projektus.

Tai Finansų ministerijos inicijuotas konkursas, kuriuo siekiama visuomenei pristatyti ir įvertinti didžiausią vertę žmogui, kraštui, valstybei duodančius ES fondų lėšomis finansuojamus projektus.

Labiausiai vertus apdovanojimų projektus išrinks įvairių sričių specialistų komisija ir portalo lrytas.lt skaitytojai.

Kviečiame balsuoti už Kupiškio rajono savivaldybės projektą „Autobusų stoties pastato ir viešųjų erdvių Gedimino g. 96, Kupiškio mieste, modernizavimas“ „Europos burės 2023“ rinkimuose iki lapkričio 20 d.

Balsavimas vyksta paspaudus nuorodą https://projektas.lrytas.lt/europos-bures-2023/projektas/93 ir šalia pavadinimo, dešinėje pusėje, paspaudus „širdutę“.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Pritariu, nes tikslas pateisina priemones. Kas kad naudos jokios, bet per dirbtinai išbrangintus projektus, „įsisavinamos“ lėšos ir visiems dzin, kas toliau.

    • Kupiškėnų pikti žmonės, nieko ir niekada nemoka pasidžiaugti.

  • Kad ir Kupiškyje kaip visoj Lietuvoj būtų parduotuvė vaistinė bankomatas pas mus tik kaip ne visur ir kad išvytu valkatas iš stoties ar biskauskiene apsauginė dirba sarmata va taip liūdna pas mus žmonės ne kaip kitur

    • Nevarykit ant biškauskienės. Ji Kupiškio veidas, kaip amžiną atilsį Vilniaus Rožytė.

  • Graži nauja autobusų stotis,bet kam ji? Juk autobusų nera,net Šiaulių,Kauno,Vilniaus,nekalbant apie artimesni miestą Rokiškį neįmanoma pasiekt.atsakykit uz ka balsuot ar už neveikianti baseiną,ar už tuščią stotį???????

  • Pritariu gerom iniciatyvoms, tegu keičiasi miesto aplinką, gerėja paslaugos – tikėkimės, kad taip ir bus. Kupiskenams jau kuris laikas yra didelis nepatogumas nuimtas ryte buvęs autobusas Rokiškis – Vilnius, leisdavęs 9 val pasiekti Santaros klinikas.

  • P.Mažylio gatvės sudarkymas, išleidžiant krūvą pinigų, yra tipiškas Lietuvoje nusikaltimas, kurį reikia tirti. Bet, ar dar liko sąžiningų tyrėjų? Kas gali pasakyti ? O schema , labai paprasta, vykdoma visoje Lietuvoje. Dirbtinai išbranginami projektai, kad daugiau liktų rangovui, trinkelių pardavėjui, na ir ko gero, kad atkatai didesni būtų.

  • Autobusų stotyje išvykimo aikštelių daugiau, negu per dieną išvykstančių autobusų 😀

    • Nevarykit ant autobusų parko .Taigi nupirko prieš 25 metus turkišįką autobusą Otoyol.. Braknys gerai tvarkosi. Kaip Brolių Aliukų dainoje: O dabar už rublio pusę, boba sėdi autobuse…

  • o kas atsakingas už P, Mažylio gatvęs sudarkymą.Gatvės per pusė susiaurinta, panaikintos 4 buvusios mašinų stovėjimo aikštelės. Praktiškai gatvė beveik panaikinta.. o į ją pagrindinis įvažiavimas ir į baseiną ir į polikliniką ir greitajai pagalbai tiesiausias kelias,

  • Neapsisprendžiu už ką balsuoti. Ar už tuščią autobusų stotį, ar neveikiantį baseiną. Nors persiplėšk…

    • Siurbk Vodke toliau, nesiskundęs komentaruose

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video