2024/04/27

 

RŪPINSIS SKAIDRIA SAVIVALDYBĖS APLINKA

Konkursą už korupcijai atsakingos aplinkos Savivaldybėje kūrimą atsakingo asmens (vyriausiojo specialisto) pareigas laimėjo Darius Totoris. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovo albumo

Spalio 12 dieną Kupiškio rajono savivaldybėje turėjo vykti konkursas už korupcijai atsparios aplinkos kūrimą atsakingo asmens pareigoms eiti.
Ar konkursas įvyko, kas jį laimėjo?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Tai pakomentavo Daiva Aleksandravičienė, Vidaus administravimo skyriaus vedėja.

Pasak jos, konkursas už korupcijai atsparios aplinkos kūrimą atsakingo asmens (vyriausiojo specialisto) pareigoms eiti įvyko. Dalyvavo 2 pretendentai.

Savivaldybė gavo pranešimą iš Viešojo valdymo agentūros, kad konkurso metu į Kupiškio rajono savivaldybės už korupcijai atsparios aplinkos kūrimą atsakingo asmens (vyriausiojo specialisto) pareigas atrinktas Darius Totoris.

Darbuotojas pradės eiti pareigas nuo lapkričio 13 d.

D. Totoris yra Kupiškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas. Jis turi daugiau nei dvidešimt penkerių metų darbo valstybės tarnyboje patirties. Statutinis pareigūnas daugiau nei dvidešimt ketveri metai.

Tarnybą policijoje pradėjo 1999 metų liepos 1 dieną. Karjeros laipteliais kilo nuo policijos patrulio iki skyriaus viršininko.

„Esu baigęs Mykolo Romerio universitete teisės ir policijos veiklos bakalauro studijas bei teisės ir valdymo magistrantūros studijas. Mano būsimos pareigos irgi susijusios su teisiniais dalykais. Tik ta veikla bus prevencinė šviečiamoji. Nebeteks gaudyti nusikaltėlių“, – teigė pašnekovas.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Rimtas mentas .
    Kaip is filmu .Prognozes pasiteisino jo .Mire zmogus apie kuri man snekejai tada.Tik klausimas ar neesi prie to prisidejas ir pats .
    Nes kai galu reikejo ieskoti nebezinojot ka daryt , o viskas buvo aisku O DAR TOKEM SPECIALISTUI KAIP TU .
    TIKIUOSI IR TAU GYVENIME DAR TEKS TAI PATIRTI .
    DEK NX PRAGARE ZMOGAU .

  • Iš tiesų nerimta laikinas meras buvęs policininkas buvusios kandidatės rinkimuose sutriuškintas vyras buvęs policininkas ir šį policininkas, tai išvada tokia policijos skyrius beveik sunaikintas tai kuriamas galimai skyrius savivaldybeje

  • Savivaldybes “ darbuotojai“ jau nebetelpa viename pastate,kiek dar nauju etatu pristeigs? ??

  • Kas čia išvis išrinko į tokias pareigas? Švogeriai švogerius išsirenka etatams užimt. Tokios pareigos turi būti rotuojamos, kad skaidrumą palaikyt

  • Kažkaįp nerimtai visa tai atrodo. Užims vietą ir gaus atlyginimą.

  • Juk jis yra pats korumpuotas pareigūnas,

    • tai pas mus LT taip ir yra vagis – VAGYS gaudo 🙂

Rekomenduojami video