2024/04/29

 

SKELBIAMA ŠILDYMO SEZONO PRADŽIA

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio rajono savivaldybė informuoja, kad laikinojo mero potvarkiu, skelbiama:

nuo 2023 m. spalio 11 d. rajono biudžetinių įstaigų, įmonių ir organizacijų, o taip pat visų gydymo, vaikų ir mokymo įstaigų, turinčių sudarytus pastato šilumos įrenginių parengties šildymo sezonui aktus, šildymo sezono pradžia;

nuo 2023 m. spalio 16 d. gyvenamųjų namų ir kitų šilumos vartotojų, turinčių parengties šildymo sezonui aktus, pastatų šildymo sezono pradžia.

Daugiabučių namų administratoriai ir valdytojai teisės aktų nustatyta tvarka, nepažeidžiant nustatytų higienos normų, gali pradėti šildymo sezoną kitu laiku daugiabučių namų butų savininkų sprendimu.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Reikia, reikia pardėti šildymą ir taip vėluoja šiemet, galėjo rugpjūtį įjungti. Aš gaunu kompensacijas, tai man nesvarbu ar brangus šildymas ir kiek mėnesių jis tesiasi. Ir laiptinės duris prižadu sąžiningai visą šildymo sezoną laikyti atidarytas, nesvarbu, kad radiatorius prie lauko durų, man nekainuos, o kaimynai susimokės.

  • Tai mieli kupiškenai, ar dar koncervatorius renkate i merus, ar jau prablaivejot ? O laikrastuke jau panaikinote cenzura ivesta buvusio mero ?

Rekomenduojami video