2024/04/27

 

DĖL STIPRAUS VĖJO VIRTO MEDŽIAI

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Visą praėjusį savaitgalį siautėjo gūsingas vėjas, ugniagesiams visoje šalyje teko apie 700 kartų vykti šalinti vėjo padarinių – ant kelių, pastatų, elektros laidų nuvirtusių medžių. Kupiškio rajone – taip pat.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškio rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos direktorius Kazys Pakšys informavo, kad spalio 7 d. Noriūnų ugniagesių komanda apie antrą valandą dienos važiavo į Čižovkos kaimą už Rudilių šalinti ant kelio nuvirtusio medžio.

Sekmadienį, spalio 8 d., taip pat Noriūnų ugniagesių komanda šiek tiek prieš pusiaudienį skubėjo šalinti nuvirtusio medžio pakalnėje link Palėvenės.

„Dėl audros tebuvo du iškvietimai, Kupiškio rajone viskas gana ramiai praėjo“, – sakė K. Pakšys.

Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Vytautas Kazlauskas teigė, kad audros padarinių pas mus buvo gerokai mažiau nei kituose šalies rajonuose.

„Buvo keli iškvietimai dėl išvirtusių ant kelių medžių, vienas buvo pavirtęs ant malkinės. Daugiau bėdų – su elektra, nes buvo medžių, pavirtusių ant elektros laidų, bet mūsų gelbėtojai nevažiavo, tvarkėsi patys elektrikai“, – tvirtino V. Kazlauskas.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video