2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 29 D.

Metanojos Žilėnaitės nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugsėjo 29-oji – Dagos diena, Šv. Mykolas; Pasaulinė širdies diena.

AVINAS. Šiandien galite taip įsivelti į ne savo reikalus, kad prisidarysite rūpesčių. Prisiimdami naują atsakomybę, turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą.

JAUTIS. Nelabai maloni diena. Galimi nusivylimai dėl pašlijusių santykių, nesusikalbėjimo svarbiais klausimais. Visgi panašu, kad viskam labiausiai kenksite jūs patys savo neadekvačiais reikalavimais ar elgesiu.

DVYNIAI. Būsite gana populiarūs tarp draugų, padaugės pritariančių ir palaikančių. Kita vertus, patiems artimiausiems žmonėms galite stigti geranoriškos šilumos bei tolerancijos.

VĖŽYS. Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni, modernesni už kitus. Būtų puiku pastebėti ir kitų privalumus, juos pagirti. Jeigu atsidursite neįprastoje jums aplinkoje, kultūroje, stenkitės pernelyg neišsiskirti, neišsišokti.

LIŪTAS. Tikėtinos išvykos, susijusios su visuomeninių klausimų sprendimu, moksliniais tyrimais ar kt. Jeigu teks pasireikšti viešai, gali kilti nenumatytų keblumų. Susidorokite su nerimu ir viskas bus gerai.

MERGELĖ. Gali kilti situacijų, dėl kurių rimtai sunerimsite. Galbūt netikėtai paaštrės kai kurios finansinės, skolų, atsiskaitymų problemos arba gausite nuobaudą. Pravartu iš karto aiškintis nesusipratimus – tai gali viską ištaisyti ar net išeiti į naudą.

SVARSTYKLĖS. Diena bus neharmoninga. Pajusite kai kurių žmonių priešiškumą, pavydą ar godumą. Bus skaudžiausia, jei tai jums svarbus žmogus. Svarbu nedramatizuoti smulkių nesklandumų.

SKORPIONAS. Regis, šiandien daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad negalite pakeisti esamos tvarkos ar sutramdyti tų, kurių elgesys jus nervina. Stenkitės būti tolerantiški.

ŠAULYS. Šiandien nekaip klostysis reikalai, kuriems būtini tarpusavio kompromisai, konsensusas. Regis, per stipriai nesutaps interesai ir „paklodė“ bus tampoma į skirtingas puses.

OŽIARAGIS. Būsite dirglūs, neramūs. Regis, šiandien mažai kas paisys jūsų norų. O ir jūs nebūsite linkę ko nors atsisakyti kitų labui ar naudai. Tvyrant įtampai, artimųjų tarpusavio kovai, labiausiai kentės vaikai.

VANDENIS. Šiandien daug lems mokėjimas naudotis informacija, orientuotis virtualioje erdvėje. Jeigu tokio gebėjimo trūksta, gali kilti problemų dėl neteisingai suprastos informacijos, skleidžiamos propagandos. Siekite darnos šeimoje.

ŽUVYS. Tikriausiai būsite priversti reikalauti to, kas jums priklauso – atlygio už darbą, piniginės kompensacijos, socialinės išmokos ar pan. Nauja arba papildoma veikla gali praplėsti jūsų galimybes.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video