2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 27 D.

Unsplash nuotrauka

Pasaulinė turizmo diena; Lietuvos socialinių darbuotojų diena.

AVINAS. Įdėmiai stebėsite, kas vyksta aplink jus, tačiau iniciatyvos beveik nerodysite. Kai kuriuose reikaluose aplinkybės klostysis taip, kad gali atsiverti jūsų akys – suvoksite, kas yra įmanoma, o kas tėra iliuzijos.

JAUTIS. Šiandieną palanku tarpininkauti, organizuoti, siekti populiarumo, lyderystės, telkti bendraminčius. Regis, bus įmanoma susitarti dėl dominančių dalykų, projektų.

DVYNIAI. Šiandieną aplinkybės privers jus labiau surimtėti, susirūpinti dalykinėmis problemomis. Pravartu iš savęs reikalauti ne mažiau nei iš kitų. Jeigu iš peties padirbėsite, tai ir rezultatai nenuvils.

VĖŽYS. Daug laiko ir pastangų gali pareikalauti su mokslu, kelione susiję reikalai. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, įtakingais veikėjais. Gali būti, kad rimtai domėsitės teisiniais, etiniais, švietimo ar kultūros klausimais.

LIŪTAS. Jeigu norite ramesnės dienos, nesileiskite į nesibaigiančius ginčus ar tiesos paieškas. Gali būti, kad išleisite pinigų vertingiems daiktams ar užsiėmimams

MERGELĖ. Regis, sulauksite daug dėmesio ir reakcijų. Rimčiau pasidomėkite žmonėmis, tvirtinančiais, kad jie gali išspręsti kitų problemas. Tuščios kalbos mažai kam padėjo.

SVARSTYKLĖS. Pasinaudokite tinkamomis progomis, jeigu norite įsidarbinti ar atlikti sveikatos tyrimus. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Pravartu šį tą nedelsiant keisti.

SKORPIONAS. Regis, be džiaugsmo šį rytą budinsite vaikus ir atliksite tėvystės ar ugdytojų pareigas. Apskritai mintys suksis apie nerimą keliančius santykius, atsakomybes, pokyčius, nelengvus kūrybinius ar verslo projektus.

ŠAULYS. Teks šiek tiek pasukti galvą ir pakoreguoti dienotvarkę, antraip negalėsite pasiekti tikslo. Nevenkite išmokti naujų dalykų, raskite laiko savišvietai – tai jums pravers.

OŽIARAGIS. Šiandien, regis, neišvengsite teisybės paieškų, diskusijų. Vienas susitikimas ir pokalbis gali būti kažkuo reikšmingas, naudingas. Visgi konkretų susitarimą nebūtinai pasieksite.

VANDENIS. Šiandien gali paaiškėti, kad laiku neatlikus kai kurių turtinių, muitinių ar kreditinių operacijų, galite šį tą prarasti, patirti žalą. Būkite atidūs, saugokite ir tikrinkite dokumentus, skaitykite sutarčių sąlygas.

ŽUVYS. Būsite gana neramūs. Jeigu pavyks užglaistyti kai kurias finansines spragas, jums iš karto palengvės. Pagal užklausą pateikta informacija gali jums kažkuo pasitarnauti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video