2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 26 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugsėjo 26-oji – Europos kalbų diena; Pasaulinė kontracepcijos diena.

AVINAS. Aktyviai pradėsite šią dieną ir pasieksite neblogų rezultatų, jeigu veiksite kartu su komanda. Bendraminčiai, draugai gali taip užimti jūsų dėmesį, kad jo pritrūks mylimam žmogui ar vaikui.

JAUTIS. Regis, teks spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu, lyderyste ar kt. Nieko gero, jei nepaisydami perspėjimų staiga nei iš šio, nei iš to leisitės į rizikingą avantiūrą.

DVYNIAI. Jums rūpės nuo kasdienybės nutolę dalykai, filosofinės teorijos. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali suintriguoti. Galimi netikėti kontaktai su įžymiais žmonėmis.

VĖŽYS. Rytas žada finansinių reikalų aktualumą ir bus neblogas tokių reikalų tvarkymui, tačiau nuo pietų gali būti daugiau nesklandumų. Regis, nesinorės išlaidauti, tačiau to neišvengsite.

LIŪTAS. Šiandien būsite nusiteikę aiškintis nesusipratimus, derinti interesus, tarpininkauti ar pasitelkti tarpininkus. Rūpesčių gali sukelti neprognozuojamo elgesio asmenys.

MERGELĖ. Darbe arba kelyje gali kilti nesklandumų, kuriuos gali pavykti nesunkiai pašalinti. Gilinkite žinias, remkitės įstatymais. Derėtų labiau pasirūpinti ir sveikata, odos priežiūra, grožiu, augintiniais.

SVARSTYKLĖS. Rytas turėtų būti kūrybingas, smagus. Ir dirbsite produktyviai, ir dar paflirtuoti spėsite. Deja, popiet teks labiau surimtėti, nes pastebėsite, kad darbai nesibaigia, gresia nuostolis, o įtikti aplinkiniams darosi sunkiau. 

SKORPIONAS. Permainingos sėkmės diena. Kai kurios jūsų frazės, užuominos gali suklaidinti aplinkinius, sukelti erzelį. Verčiau neprovokuokite neigiamų reakcijų kandžiomis pastabomis, pašaipomis.

ŠAULYS. Šiandien turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, reklama, transportu. Daugiau laimėsite, jeigu gebėsite kitus išklausyti ir neprarasti objektyvumo.

OŽIARAGIS. Šiandien nuo pat ryto aktyviai imsitės verslo reikalų. Gali kilti pagunda veltis į avantiūras, tikintis lengvai papildyti savo sąskaitą. Tai labai rizikinga.

VANDENIS. Regis, drąsiai griebsitės naujovių, neatsisakysite stažuotės ar komandiruotės, gal net į užsienį. Veikiausiai artimieji tuo nesidžiaugs ir priekaištaus dėl griaunamo stabilumo.

ŽUVYS. Galima nauda iš konfidencialios arba meninės, medicininės veiklos. Tačiau tikėtinas šioks toks veidmainiavimas, apgaulingi žaidimai. Venkite rizikos kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video