2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 24 D.

Unsplash nuotrauka

Rugsėjo 24-oji – Pasaulinė kurčiųjų diena.

AVINAS.  Būsite labai aktyvūs, galite nerti į kažkokią veiklą. Jeigu gebėsite kitus suprasti, toleruoti, šiandieniniai pokalbiai nenuvils nei jūsų, nei pašnekovų. Galite gauti naudingą pasiūlymą.

JAUTIS. Šiandien norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos, prisikaupti nekasdieniškų patirčių. Tačiau jei reikia mokytis, pravartu rimtai išsinagrinėti dominančią temą ar klausimą. Tai puikiai pavyks.

DVYNIAI. Gera įžvalga ir apdairumas padės nesuklysti renkantis prekes. Galbūt išsispręs senas skolos klausimas. Kita vertus, galite pasijusti neramiai, jeigu vakar iššvaistėte per daug pinigų ar užsisakėte prekių, paslaugų ne pagal kišenę.

VĖŽYS. Santykiai bus geresni, jeigu sugebėsite suprasti vieni kitus, susitarti dėl šeiminių pareigų, bendro laisvalaikio. Pravartu pasistengti rasti raktą į artimų žmonių širdis.

LIŪTAS. Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką. Regis, jums puikiai seksis gerinti gyvenimo sąlygas.

MERGELĖ. Šis rytas žada nekokių pasekmių, jei išvakarėse praradote saiką ar savikontrolę. Visgi ši diena gali būti šauni – plečianti akiratį, džiuginanti vaikų krykštavimu, įdomiomis pažintimis, aistringu susižavėjimu ar kt.

SVARSTYKLĖS. Norite ar nenorite, tai bus bendravimo diena. Jeigu stengsitės atsiriboti, jūsų nesupras artimieji. Galbūt dėl kažkokios priežasties imsite kitaip žvelgti į žmones, kurie anksčiau kėlė nepasitikėjimą.

SKORPIONAS. Užsiimkite tuo, kam ilgai negalėjote rasti laiko, nors ir norėjosi. Tikriausiai sužinosite įdomių naujienų, atskleisite naują pažinimo puslapį.

ŠAULYS. Su kitų pagalba šį tą svarbaus galite nuspręsti ir įgyvendinti. Galbūt nutarsite kažką pirkti, parduoti, įkeisti, išbandyti naują veiklą ar kt. Gebėkite pasinaudoti gerais patarimais, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles.

OŽIARAGIS. Rytas gali būti dirglus, nesaugus, todėl verčiau ilgiau pamiegokite, jei tai įmanoma. Saugokitės ugnies, netvarkingos technikos. Diena gali nustebinti netikėtu flirtu, staigmenomis. Nieko gero, jei pernelyg užvaldys aistra ar kita manija.

VANDENIS. Galimi keistoki sumanymai. Šiandien patys sau galite padaryti neįprastą atradimą. Regis, jus praturtins meditacijos, filosofiniai apmąstymai. Labiau saugokite sveikatą.

ŽUVYS. Tai gali būti draugiškų susitikimų, bendrystės su kitais diena. Galbūt vyksite į kokį nors sąskrydį, renginį, užmegsite įdomią pažintį. Jūsų gebėjimas empatiškai bendrauti, sąmojis teigiamai veiks aplinkinius.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video