2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 23 D.

Unsplash nuotrauka

Rugsėjo 23-ioji – Lietuvos žydų genocido atminimo diena; Šeimos pirties diena.

AVINAS. Tikėtina, kad teks rimtai darbuotis arba dalyvauti viešame renginyje. Iš artimųjų galite sulaukti priekaištų dėl per mažo dėmesio šeimai, buičiai, besaikio politikavimo ar pan.

JAUTIS. Ši diena žada didesnį laisvės pojūtį. Norėsis kur nors toliau išvykti ar ką nors neįprasta nuveikti. Noriai diskutuosite, naršysite internete arba gilinsitės į globalius klausimus.

DVYNIAI. Šiandieną būsite nusiteikę gausiai išlaidauti namų, šeimos, vaikų labui. Regis, pastarieji dėl to nepyks ir jiems nesunkiai įtiksite. Pagalvokite, ar sumokėjote mokesčius, įmokas, įvertinkite santaupas bei savo finansines galimybes.

VĖŽYS. Šiandien tikriausiai teks aiškintis santykius arba kažkam padėti. Išvengsite nemalonaus susipriešinimo, jeigu nesielgsite egocentriškai. Kantriai siekite tarpusavio supratimo.

LIŪTAS. Šiandien galite nemažai nuveikti ūkyje, buityje bei dėl savo ar ne savo įvaizdžio. Galbūt moderniau susitvarkysite aplinką, įsigysite ar sumodeliuosite madingą drabužį, įdomų aksesuarą.

MERGELĖ. Regis, ši diena atneš malonių akimirkų. Pasijusite reikalingi, vertinami. Derėtų daugiau laiko praleisti su vaikais, suorganizuoti bendrą pramogą, pasportuoti.

SVARSTYKLĖS. Šią dieną geriausia būtų praleisti ramiai ir įprastai. Daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams – jiems labai reikia jūsų palaikymo. Nesiveržkite į viešumą, nepolitikuokite.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti nebloga. Noriai bendrausite, susitiksite su senais draugais, giminaičiais. Kai kurios naujienos gali turėti įtakos svarbiems pasirinkimams.

ŠAULYS. Šiandien neblogai seksis smulki komercija, domins nekilnojamojo turto rinka. Mielai tvarkysitės savo ūkyje, jei tik turėsite tam laiko. Tai veiks atpalaiduojamai. Be reikalo neišlaidaukite.

OŽIARAGIS. Tai emocijų ir pažinimo diena. Daug kas jus domins ir daug ką imsite į širdį. Visgi emocijos, nuostatos šį kartą jums netrukdys objektyviai vertinti informacijos bei kritiškai mąstyti. Tinkama diena konferencijai ar pan.

VANDENIS. Šiandien jums bus įdomu gilintis į dvasinę literatūrą, ieškoti išminties krislų arba kreiptis į tuos, kurie tuo domisi. Leiskite sau pailsėti, pasimėgauti ramybe, o galbūt – menu ar kūryba. 

ŽUVYS. Diena bus šauni, jeigu turėsite galimybių pabendrauti su gerais draugais, pažįstamais. Nesėdėkite tarp keturių sienų. Skirkite pakankamai dėmesio ir vaikams.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video