2024/04/29

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 22 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Rugsėjo 22-oji – Baltų vienybės diena; Rudens lygė (lygiadienis); Tarptautinė diena be automobilio; Šiaulių miesto gimimo diena.

AVINAS. Bus nerimo, jeigu kažkur išvykstate ar laukiate žinių iš užsienio. Būkite atidūs ką nors užsisakydami internetu iš neaiškių pardavėjų, nes lengva apsigauti. Pasisaugokite sukčių.

JAUTIS. Šiandien pavojinga pasiduoti pagundai įsiskolinti ar rizikuoti savomis bei svetimomis santaupomis. Galima seksualinė avantiūra, kurios pasekmės jums nepatiks.

DVYNIAI. Jausitės gana nesaugiai dėl asmeninių bei santykių problemų. Dominantis žmogus elgsis neprognozuojamai ir jums teks sukti galvą, ką daryti. Tik nesigriebkite melo ir svaigalų.

VĖŽYS. Stenkitės būti objektyvūs kitų žmonių atžvilgiu, pamėginkite į situaciją pažvelgti jų akimis. Gali kilti ūpas keisti įvaizdį, sportuoti, laikytis dietos, įsigyti gyvūną ar įgyvendinti kitokį pokytį.

LIŪTAS. Šiandien iš jūsų bus laukiama atjautos, meilės, dosnumo. Vargu ar gebėsite būti pakankamai dėmesingi. Regis, jus lengvai užvaldys pagundos, o išlaidos nelabai pasiteisins. Nepraraskite saiko ir nepirkite niekniekių.

MERGELĖ. Bodėsitės buitinėmis pareigomis, rutina ar viskuo, kas vyksta aplinkui jus. Jeigu jums neduoda ramybės kompleksai, prietarai, šiek tiek padėtų filosofinis požiūris į gyvenimą ir save. Saugokitės nesąžiningų žmonių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikėtinos trumpos kelionės, įvairūs kontaktai. Galite sulaukti skubiai apsispręsti verčiančio pasiūlymo telefonu, elektroniniu paštu. Tai gali būti apgaulė, tad pasitikrinkite.

SKORPIONAS. Jeigu siekiate naudos, niekam nenorėsite nusileisti, paisysite tik savo nuomonės bei interesų. Tokiu būdu netrukus galite įgyti slaptų priešų. Per dideli norai ves į aklavietę.

ŠAULYS. Šiandien būsite išsiblaškę ir neatsargūs. Gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Neimkite giliai į širdį. Venkite nemalonių diskusijų, ginčų.

OŽIARAGIS. Šiandien galite pasiduoti pasyvumo, suglebimo jausmui, pataikauti savo slaptiems įgeidžiams. Tausokite nervų sistemą, daugiau ilsėkitės, atsargiai vairuokite.

VANDENIS. Būkite atsargūs draugų kompanijoje, ypač su naujais pažįstamais. Aklai nepasiduokite kitų valiai bei įtakai. Neskubėkite tartis dėl abejotinų pasiūlymų, sandėrių – vargu ar jie bus realiai įgyvendinami.

ŽUVYS. Galimas neadekvatus pašnekovų reagavimas į jūsų pasisakymus. Regis, sulauksite priekabios analizės, pastabų dėl darbo ar santykių. Nelabai seksis įtikti bei išsiaiškinti komplikuotus santykius, nesusipratimus. 

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video