2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 20 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būtų šaunu, jeigu dieną skirtumėte laiko finansinių formalumų tvarkymui, įvairiems atsiskaitymams, susiskaičiavimams, o jei aktualu – darbo paieškoms. Pavakariais norai ir mintys jau skries į nekasdieniškas sritis.

JAUTIS. Regis, jums nuotaiką skaidrins partnerystės, meilės reikalai arba neblogi kūrybiniai, projektiniai pasiekimai. Kita vertus, dėl azartiškų pagundų, vaikų ar pinigų tikėtini nemenki rūpesčiai.

DVYNIAI. Prieštaringa diena. Turėtumėte neblogai padirbėti ir gauti gerą atlygį ar dėl jo susiderėti. Tačiau jei įsipareigojote kam nors tarpininkauti, atstovauti, gali būti sunkiau pasiekti norimą rezultatą.

VĖŽYS.Šiandien labiausiai galėsite pasikliauti partneriu ir jums palankiomis stipriomis asmenybėmis. Tačiau iš kolegų, klientų tarpo atsiras tokių, kurie nesibodės gadinti jums nervų.

LIŪTAS. Pirmąją dienos pusę judėsite lyg iš inercijos, gana pasyviai stumdami laiką ir laukdami darbo dienos pabaigos. Tačiau jei turite galimybių tvarkyti asmeninius reikalus, aktyvumo jums nestigs. Vakare parūps sportas, pramogos, pasimatymai.

MERGELĖ. Ši diena darbinga, seksis vykdyti numatytus planus.Darysite įspūdį tiems, kurie savo ruožtu daro įspūdį jums. Vakarą gali kiek apkartinti nemalonus įvykis, artimo žmogaus sunegalavimas ar kt.

SVARSTYKLĖS. Diena bus kupina piniginių, turtinių rūpesčių. Regis, neblogai spręsis kai kurios prekinės-piniginės problemos, verslo klausimais, nors aiškumo ir garantijų dar nebus tiek, kiek norėtumėte. Labiau rūpinkitės sveikata.

SKORPIONAS.Būsite labai išradingi norėdami kuo nors kitus įtikinti. Jeigu imsite ar teiksite interviu, pažersite stiprių argumentų. Galite taip paveikti aplinkinius, kad iš jų nesunkiai gausite ko panorėję.

ŠAULYS. Beveik iki pavakarių stokosite energijos arba tiesiog bus sunku susikaupti darbui, laikytis numatytos dienotvarkės ir taisyklių. Vėliau tapsite aktyvesni, tačiau nebūtinai tinkamai išnaudosite vakaro laiką.

OŽIARAGIS.Šiandien gana vikriai ir sėkmingai suksitės tose srityse, kuriose reikia daugiau bendrauti, derinti interesus, organizuoti, aiškinti įstatymus, mokyti. Pavakariais jau pasijusite išsisėmę, pasiilgę tylos, vienumos.

VANDENIS. Iš pat ryto susikaupkite darbui ir nesiblaškydami atlikite tai, kas svarbiausia. Vakarop jūsų dėmesys pradės krypti į draugus, bendraminčius, domėsitės vykstančiais renginiais, dalyvausite susibūrimuose ar pan.

ŽUVYS.Nuo pat ryto jūsų mintys suksis apie mokslo reikalus, keliones, asmeninius santykius, susitikimus ar pan. Popiet galite susigriebti, kad darbe darbų iki ausų, o darbo diena eina į pabaigą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video