2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 18 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Daug kas, kuo šiandieną norėsis patikėti, tebus suaudrintos fantazijos vaisius. Nepraraskite savitvardos jokiose situacijose, apdairiai elkitės su bendrais ir svetimais pinigais.

JAUTIS. Jūsų nuotaika banguos priklausomai nuo to, su kuo teks bendrauti. Būsite labai jautrūs kitų elgesiui, žodžiams. Geriau sutarsite su racionaliais, praktiškais žmonėmis, o iš pusiausvyros ves veidmainiaujantys, manipuliuojantys pašnekovai.

DVYNIAI. Šiandien ypač aktualūs gali būti sveikatos klausimai. Regis, ieškosite informacijos apie pageidaujamus tyrimus, gydymą, reabilitaciją ar profilaktiką. Jeigu laukiate atsakymo dėl darbo, jis nebūtinai nudžiugins.

VĖŽYS. Šiandien semte semsite naujus įspūdžius ir jais stebėsitės. Jus gali ypač sudominti svetimos kultūros ir tradicijos. Dėl keistų kitoniškumų keblumų gali kilti kelionėje. Atsargiai kelyje. Labiau prižiūrėkite vaikus.

LIŪTAS. Nelengva bus suderinti darbo ir kitus reikalus. Galbūt tam tikra prasme pasijusite išnaudojami. Jeigu nersitės iš kailio darbe, tai kažko svarbaus galite nepastebėti šeimoje. Atkreipkite dėmesį į šeimos narių emocinę būklę.

MERGELĖ. Jums vertėtų peržiūrėti savo planus, paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus. Kai kurias problemas įveikti bus lengviau, jeigu atnaujinsite svarbius santykius ir pabendrausite be išankstinių nuostatų. Visgi, itin saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai peržiūrėjimo ir naujų apskaičiavimų pareikalaus finansiniai reikalai, komercinės sutartys. Būkite atsargūs, kad vėliau netektų gailėtis dėl savo nežinojimo ar neapdairumo.

SKORPIONAS. Šiandien racionaliai planuokite savo veiksmus ir nepasitikėkite akla sėkme, venkite neaiškių avantiūrų. Raskite laiko skirkite poilsiui, atsipalaidavimui. Atidžiau įsiklausykite į vaikų užuominas.

ŠAULYS. Šiandien labai svarbu neprarasti savitvardos ir optimizmo. Situacija bus neprognozuojama, paini. Norėsis dažniau pabūti vienumoje su savo mintimis, pailsėti nuo šurmulio. Taip ir padarykite, jei tik įmanoma.

OŽIARAGIS. Dėl aktyvaus įsitraukimo į kitų žmonių ar visuomeninius reikalus, galite kiek aplaidžiai atlikti įprastinį savo darbą, padaryti klaidų skaičiavimuose ar pan. Būkite atidūs ir dirbdami, ir kelyje.

VANDENIS. Gana prieštaringa diena. Geresnė ji bus tiems, kurie nebijo darbo ir iššūkių.Galimas rimtas pokalbis su įtakingu asmeniu. Tikriausiai susijauks kai kurie jūsų planai.

ŽUVYS. Jums rūpės ir tarptautiniai reikalai, užsienis, ir asmeninė karjera, mokymai. Jei planuojate susitikimus su užsieniečiais, specialistais ar dalyvavimą konkurse, tuomet neišvengsite nerimo. Manipuliacijomis, intrigomis, išsisukinėjimais nieko nepasieksite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video