2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 17 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Šiandien galite šiek tiek pavargti nuo artimų žmonių užgaidų, ypač jei jos nepigiai kainuoja. Ką nors užsakydami, pirkdami, būkite itin apdairūs. Vargu ar verta leistis į rizikingą avantiūrą

JAUTIS. Regis, šiandien jums itin norėsis komforto, švaros, tvarkos namuose arba ten, kur viešite. Visgi, neverta per daug reikalauti iš savęs bei kitų. Atsipalaiduokite ir nukreipkite dėmesį į gerus dalykus. Nepirkite abejotinos kokybės daiktų.

DVYNIAI. Tai gali būti žaisminga, smagi diena. Regis, džiugins laisvalaikis su vaikais. Visgi, nepraraskite saiko, antraip galite pasielgti kažkaip avantiūristiškai, neapdairiai.

VĖŽYS. Ši diena turėtų būti skirta šeimai, atsižvelgiant į artimųjų poreikius, lūkesčius. Neteikite prioriteto draugų interesams, tinkamai paskirstykite laiką. Atsargiai kelyje.

LIŪTAS. Šiandien suksitės kaip vijurkai. Regis, būsite nusiteikę reikšti nuomonę nuo labai originalių temų iki pačių buitiškiausių. Kai per daug planų ir kalbų, neįmanoma visko suspėti. Negraužkite dėl to nei savęs, nei aplinkinių.

MERGELĖ. Jeigu nesate konkrečiai susiplanavę savo dienotvarkės, tuomet jus gali patraukti įdomių daiktų pasaulis. Regis, internete rasite tokių prekių, kurioms nepajėgsite atsispirti.

SVARSTYKLĖS. Netikėtas pasiūlymas ar pareiškimas gali priversti jus sunerimti. Galbūt pasijusite nebekontroliuojantys situacijos arba savo jausmų. Susilaikykite nuo per didelio išlaidavimo.

SKORPIONAS. Prarasite įprastinį aktyvumą. Nuovargis arba laikina vidinė disharmonija mažins pozityvumą ir komunikabilumą. Mylimas žmogus tai gali suprasti savaip ir įsižeisti dėl dėmesio stygiaus.

ŠAULYS. Šiandien jūsų planus iš dalies gali sujaukti draugai su pasiūlymais ar prašymais. Neatsukite nugaros, jeigu jiems tai iš tikrųjų svarbu. Atsargiai su dujomis, vaistais, svaigalais.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien jums labiau rūpės viešieji ir geopolitiniai reikalai nei asmeniniai. Neignoruokite savo vaikų noro gauti jūsų dėmesio, pasidžiaugti bendru laisvalaikiu.

VANDENIS. Jums rūpės nuo kasdienybės nutolę dalykai. Apskritai, šiandien mieliau leistumėte laiką toliau nuo namų, neįprastoje aplinkoje. Jeigu tai nelabai įmanoma, tuomet įniksite į virtualią erdvę, bendrausite su nepažįstamais žmonėmis.

ŽUVYS. Yra tikimybė, kad jus užplūs ypatingi jausmai, nes asmuo, kuriam esate neabejingas, sureaguos į jūsų siunčiamus emocinius signalus. Atsargiai elkitės su vaistais, dujomis, skysčiais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video