2024/04/27

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 16 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Rugsėjo 16-oji – Tarptautinė ozono sluoksnio apsaugos diena.

AVINAS. Šiandien noriai bendrausite ir tai padės gaivinti ryšius, pažintis. Laisvalaikis bus romantiškas, jei jį praleisite su patinkančiu asmeniu. Deja, vakaras gali būti konfliktiškas. Saugokitės agresijos, ugnies.

JAUTIS. Neblogai seksis ūkiniai darbai. Gali būti, itin parūps įvaizdis ir sieksite atrodyti gražiau bei jaustis geriau. Jeigu kreipsitės į grožio specialistus su originaliais pageidavimais, būsite suprasti. Visgi, naujovė nebūtinai patiks artimam žmogui.

DVYNIAI. Šiandien veršitės į nuotykius, domins aktyvus poilsis, sportas. Jūsų saviraiška kai kam atrodys neįprasta ar net keista. Gali būti, kad jus atakuos gerbėjai. Regis, žadinsite seksualinius troškimus, aistras.

VĖŽYS. Jeigu turite realius savaitgalio planus, tai su malonumu juos įgyvendinsite. Net ir nedideles problemas bus lengva spręsti pasitarus su artimaisiais. Namų židiniui bei poilsiui gamtoje teikite pirmenybę. Saugokitės ugnies, venkite konfliktų.

LIŪTAS. Kalbėsite apie įvykusius susitikimus, keliones, aktualią informaciją. Galbūt apie tai rašysite, viešinsite. Suintensyvės kontaktai su giminaičiais, draugais ar kaimynais. Galbūt suorganizuosite pikniką.

MERGELĖ. Jeigu nesate išvykę, būsite linkę tvarkyti ūkinius, buitinius reikalus, prekiauti. Tikėtinas pajamų ir išlaidų planavimas arba norimų daiktų pirkimas, technikos nuoma.

SVARSTYKLĖS. Jūsų nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Aktyviai reikšitės namuose ir pažįstamų tarpe, tačiau malonų bendravimą gali keisti agresyvus tonas ir pan. Neprovokuokite konfliktų, agresijos.

SKORPIONAS. Šiandien negalvokite apie nelengvai įgyvendinamus dalykus. Būtų gerai, kad pasilaikytumėte sveikos dietos, gerai pailsėtumėte. Regis, laimingiausi jausitės jaukiuose namuose, jeigu juose vyrauja darna.

ŠAULYS. Jus vilios sporto renginiai, išvykos. Tikėtini susitikimai su bendraminčiais. Galite pademonstruoti organizatorių, lyderių savybes, be vargo sutelkti žmones bendram tikslui.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę politikuoti, diskutuoti apie globalines problemas, švietimą, keliones, užsienį, svetimas kultūras ir pan. Tikriausiai rasite kompetentingų pašnekovų. Visgi, vakare gali kilti nemalonių situacijų, konfliktų.

VANDENIS. Tikriausiai pagerės santykiai su kai kuriais žmonėmis, dings įtampa, o vietoj jos gims simpatija. Iš užsienio galite sulaukti svarbaus svečio ar žinios.

ŽUVYS. Būsite linkę ne pagal išgales išlaidauti, tenkinti savo ir kitų įnorius, siekti kūniškų malonumų. Galbūt kils pagunda lengvai pralobti arba suvilioti įtakingą asmenį. Galvokite apie tikėtinas pasekmes.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video