2024/04/28

 

LKL: ĮDOMIAUSIOS PIRMOJO TURO DVIKOVOS

Drauge su rudens pradžia mus pasitiks ir naujasis „Betsafe-LKL“ 2023-2024 metų sezonas, neabejotinai žadantis daug džiugesio, jaudulio ir įspūdingų krepšinio akimirkų. Rugsėjo 16 d. įvyks pirmosios dvikovos: Klaipėdoje tarp vietos „Neptūno“ ir praėjusį sezoną bronzą iškovojusio Panevėžio 7bet-Lietkabelio“ bei Jonavoje tarp vietos „CBet“ ir Kėdainių „Nevėžio-Optibet“.

Na, o po jų seks visa virtinė varžybų, į sales ar prie ekranų sutrauksiančių gausybę lietuvių numylėto sporto aistruolių. Tad pažvelkime, kokias įdomiausias pirmojo turo LKL dvikovas galima išskirti ir ko iš jų galėtume tikėtis.

Vilniaus „Rytas“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“

Pirmosios itin laukiamos varžybos įvyks rugsėjo 18-ąją, pirmadienį tarp Vilniaus „Ryto“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“. Rungtynės rengiamos „Jeep“ arenoje Vilniuje, tad vienoje iš savo namų arenų žaisiantis „Rytas“ turės namų sienų pranašumą.

Sostinės komanda viliasi išnaudoti ir kitus privalumus – išlaikytą komandos kapitoną Margirį Normantą, prisiviliotus įžaidėją Arną Veličką ir puolėją Oskarą Pleikį, komandą sustiprinusį atakuojantį gynėją Keithą Hornsby. Na, o Pasvalio komanda džiaugiasi pasipildžiusi Vilniaus „Ryto“ jaunimo sistemoje užaugusiu Lukas Valantinu, įžaidėju Adomu Sidarevičiumi, puolėju Deante Johnsonu.

Rungtynes tiesiogiai transliuos „Go3“ platforma.

Klaipėdos „Neptūnas“ – Panevėžio „Lietkabelis“

Kita susidomėjimą kelianti dvikova – jau minėtasis bronzinio praėjusio sezono čempiono titulą ginsiančio Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ir namų arenoje žaisiančio Klaipėdos „Neptūno“ susitikimas rugsėjo 16-ąją, šeštadienį. Panevėžio klubas prieš sezoną stiprino savo pajėgumus: komandą papildė Martynas Varnas, Jonathanas Davisas, Alenas Hadžibegovičius, iš „Žalgirio“ pasiskolintas Liutauras Lelevičius, prisiviliotas Deividas Sirvydis.

Tuo tarpu „Neptūnas“ džiaugiasi prisijungęs vieną naudingiausių praėjusio sezono lygos žaidėjų Timą Lambrechtą, taip pat Nyderlandų lygos finalo naudingiausią žaidėją Tommy Rutherfordą bei pasirašęs sutartį su Ignu Sargiūnu. Rungtynes bus galima stebėti tiek BTV eteryje, tiek „Go3“ platformoje.

Šiaulių „Šiauliai“ – Vilniaus „Wolves“

Dar vienas intriguojantis mačas laukia rugsėjo 17-ąją, sekmadienį: Šiaulių arenoje Viniaus „Wolves“ žais su vietos Šiaulių „Šiauliais“. „Šiaulių“ komandos sudėtyje nestinga pasikeitimų: Donatą Sabeckį pakeitė Leonardas Thorpe‘as, taip pat prisijungė Dachonas Burke‘as, Dovydas Romančenko. „Wolves“ komandą paliko Mindaugas Lukauskis, o prisijungė Rasheedas Sulaimonas, Džordžė Gagičius, Tre‘Shawnas Thurmanas. Varžybas transliuos ir BTV, ir „Go3“.

„Setupad“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1162

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video