2024/04/30

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 10 D.

Unsplash nuotrauka

Rugsėjo 10-oji – Pasaulinė savižudybių prevencijos diena.

AVINAS. Jausite pareigą susitvarkyti buitį, tačiau turėsite prisiversti, kad pradėtą darbą galėtumėte pabaigti. Vakaras žada pramogų, romantikos arba to labai norėsis. Dėmesio reikalaus vaikų poreikiai.

JAUTIS. Ši diena skatins bendrauti, judėti, prekiauti, sportuoti ir kt. Iki pat vakaro būsite aktyvūs. Vakare teks „persijungti“ į šeimos reikalus ir rasti jėgų apsitvarkyti buitį, pasirūpinti artimųjų poreikiais.

DVYNIAI. Jums rūpės harmonija ir tvarka namuose. Galite įsigyti kažką savo buičiai ar sau. Noriai ir sumaniai spręsite draugų, giminaičių ir vaikų problemas, aktyviai bendrausite.

VĖŽYS. Didžioji dienos dalis bus įdomi ir pozityvi. Jums seksis bendrauti bei užsiimti tuo, ką suplanavote iš anksto. Regis, mielai palepinsite save ir šeimos narius. Smaguriaukite, tačiau jauskite saiką

LIŪTAS. Šiandien rinkitės ramų laisvalaikį be abejotinų kompanijų. Regis, jus domins apkalbos, fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Daug jų išgirsite, tačiau patys stenkitės prikąsti liežuvį, neskleisti paskalų.

MERGELĖ. Šią dieną mielai skirsite visuomeniniams renginiams, draugams, sportui su gera kompanija ir pan. Tik netapkite pernelyg pasiduodantys kitų įtakai. Atskirkite gerus pasiūlymus nuo niekam tikusių. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Nemažai laiko gali užimti organizacinė veikla, pasiruošimas kažkokiam darbui ar renginiui. Vakaras gali būti šurmulingas, su naujomis pažintimis.

SKORPIONAS. Tai galėtų būti gera diena, praplečianti akiratį, leidžianti daug išmokti ar sužinoti. Visgi būkite atsargesni bendraudami su nepažįstamais žmonėmis bei pasisakydami viešai, vairuodami. Galite nukentėti dėl per kandaus savo liežuvio

ŠAULYS. Ši diena žada darbingą nuotaiką, todėl pravartu šį bei tą nuveikti. Galite imtis reikalų, susijusių su mokesčių mokėjimu, apsipirkimais, atsiskaitymais ir pan. Labiau laikykitės taisyklių kelyje ir kitur, nes lengva gauti baudą.

OŽIARAGIS. Ši diena skatins bendrauti, o atsiriboti nuo kitų žmonių nebus galimybių arba nesinorės. Regis, nuo šurmulio, intensyvaus kontakto su partneriais, aplinkiniais vakarop tapsite nervingi ir turbūt kažkuo nebeįtiksite šalia esantiems.

VANDENIS. Nuo pat ryto jums itin rūpės asmeninio ūkio reikalai, arba grožis, įvaizdis, augintinių poreikiai. Pasisaugokite nekokybiško maisto ir kenksmingų pagundų. Lengvai pažeidžiama bus sveikata, tausokite save.

ŽUVYS. Šiandien iš pat ryto kursite smagius laisvalaikio planus, kuriais džiaugsitės patys ir džiaugsis jūsų vaikai ar mylimas žmogus. Pramogoms skirtas laikas vakarop baigsis ir teks ruoštis rytdienos darbams, pasirūpinti higiena, apranga ir kt.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video