2024/04/27

 

KUPIŠKIO LIGONINĖ LIEKA BE GYDYTOJO KARDIOLOGO

Zinaidai Odinienei padėkos žodžius išsakė Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka. Jis dėkojo už sąžiningą, nuoširdų ir kantrų darbą, bendrystę, geranoriškumą. Kupiškio r. savivaldybės nuotrauka

Rugsėjo 4 dieną Kupiškio ligoninė atsisveikino su darbą paliekančia ilgamete Konsultacinės poliklinikos gydytoja kardiologe Zinaida Odiniene.

Norintys gauti kardiologo konsultaciją pacientai bus priversti kreiptis į kitas gydymo įstaigas, nes šios srities specialisto ligoninėje nebėra.

Jurga BANIONIENĖ

Į užtarnautą poilsį

Kupiškio ligoninės direktorius Julius Panka sakė, kad Kupiškio ligoninėje gydytoja Z. Odinienė dirbo 49 metus.

„Ji atėjo dirbti 1974 metais ir iki šiol darbavosi pas mus.

Seniai gydytoja žadėjo išeiti į pensiją, bet vis pavykdavo ją atkalbėti. Šį kartą galutinai apsisprendė. Be jokios abejonės, žmogus turi teisę išeiti į pensiją, nes darbas atsakingas, sudėtingas, kiekvienas turi nuspręsti, kiek jis dar gali dirbti. Bet rajonui tai milžiniškas praradimas“, – kalbėjo J. Panka.

Kardiologo konsultacijų – į kitus miestus

Pasak ligoninės direktoriaus, susiklostė labai nepalanki situacija. Du kartus per mėnesį Kupiškio ligoninės Konsultacinėje poliklinikoje pacientus priimdavo atvykstantis jaunas gydytojas kardiologas Vytenis Semaška.

„Toks sutapimas, kad jam atsakingesnį darbą pasiūlė Respublikinė Panevėžio ligoninė, ir gydytojas nuo rugsėjo nebeatvažiuoja. Turime tikrai didelę problemą. Intensyviai ieškau kardiologo, apskambinau beveik visus aplinkinius rajonus.“

Plačiau skaitykite rugsėjo 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Po 49 metų darbo rajone, Kupiškio ligoninės gydytoja kardiologė Zinaida Odinienė palydėta į užtarnautą poilsį.
Kupiškio r. savivaldybės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Sitiek metu pradirbusi kardiologe galejo ismokti daryti ir sirdies echoskopijas.Siais laikais be sirdies echoskopijos ligonio nepagydysi vien patarimais. Echoskopija sirdies parodo visa jos bukle. Kardiologui butina tai moketi..

  • … Atsakymas žmogui, pasivadinusiam ,,PACIENTAS “
    Daug dabar tokių gydytojų, kurie kompiuteriu tai jau tikrai moka naudotis. O kas iš to- rašo, surašo ką reikia, bet ligonio nemato, tik statistinį vienetą… Sėkmės, tokių surasit tikrai.
    Jau geriau be kompiuterinio raštingumo, bet profesionali, ypatingai dėmesinga savo pacientams ir didelę patirtį turinti GYDYTOJA.
    Tik patys geriausi žodžiai skirti šiai GYDYTOJAI ir didelė pagarba. Gaila, kad nebeturėsime galimybės su šia nuostabia gydytoja ir šiltu, geru žmogumi
    susitikti gydymo įstaigoje, bet reikia juk ir savimi pasirūpinti, skirti laiko sau, savo šeimai. Sveikatos ir sėkmės Jums, miela GYDYTOJA.

  • Labai gaila,kad nebeatvazuios kardiologas is Rokiskio KARDIOLOGAS,GYDYTOJAS ,ZMOGUS tik is DIDZIOSIOS RAIDES..Didziausia pagarba jam.

  • Labai sveikintinas atvejis,kad moteriške susiprato apleist kede, seniai seniai, reikejo juk šiais laikais be kompiuterinio raštingumo ,kam užimt vietą, tik algai pasiimt, vistiek manau bus išsprendžiamas atvejis.

    • Labai gera gydytoja ,daug metų gelbėjo gyventojus, esame jai labai dėkingi sėkmės ir sveikatos gerbiamai gydytojai

    • Jums kompiuterio reikia ar specialisto?kreipkitės pas robotus.

      • Buvo nepaprastai paprasta bet labai gera daktarė,gaila kad nebeturėsime į ką kreiptis irkad taip nuoširdžiai išklausytų kas.Šitiek metų ji mus gydė,gal dar kaip nors prikalbins grįžti.Labai labai lauktume

    • Kam tas privalomas PSD reikalingas jei gyditoju nera, cia vergo mokestis uz nieka. O kas priims kitam rajone, toj klaus ko atvaziavai, ko savam rajone nesikreipi.

    • Nu tai gal gydytoją pakeisi kompiuteriu? Man tai geriau gydytojas kad ir be kompiuterio.. Ačiū daktrei už ištvermę ir ilgametę pagalbą rajono gyventojams.

  • Nebeatvaziuos

  • Kam gerovės valstybei gydytojai? Gerovės valstybėje niekas neserga, nes visi nusiperka sveikatą 😀

  • O is Rokiskio kardiologas i konsultacine poliklinika nebeatvaziuos?

Rekomenduojami video