2024/04/28

 

HOROSKOPAS RUGSĖJO 4 D.

Pixabay nuotrauka

Rugsėjo 4-oji – Pasaulinė seksualinės sveikatos diena.

AVINAS. Trokšite atsipalaidavimo, dvasinio komforto, meilės. Tačiau nesusitvarkę praktinių dalykų, negalėsite tikėtis harmoningos dienos. Pasistenkite veikti planingai, pagal dienotvarkę. Tokiu atveju vakaras bus malonesnis.

JAUTIS. Tikriausiai šiandien pasinersite į konkrečius reikalus. Jeigu turite gerų sumanymų ir pakankamai drąsos, nedvejodami imkitės iniciatyvos. Galimi pastebimi laimėjimai, pripažinimas.

DVYNIAI. Šiandieną sunku bus laikytis dienotvarkės. Gali pasikeisti kai kurie planai. Kita vertus, puikiai seksis meninė, psichologinė veikla ir visa, kam reikalinga ramybė, susikaupimas.

VĖŽYS. Visą dieną intensyviai bendrausite. Turėtų pavykti užmegzti norimus dalykinius ar draugystės ryšius. Kur benueitumėte ar nuvažiuotumėte, pamatysite pažįstamų veidų. Bus proga atgaivinti seną pažintį.

LIŪTAS. Permaininga diena. Pasitaikys šiokių tokių nesklandumų, tačiau rimtos pastangos atneš puikių vaisių. Netrukus puikiai susivoksite, ką turite daryti, kad situacija pagerėtų.

MERGELĖ. Šiandien neblogai seksis tiems, kurie turi įdomių idėjų ir yra pasirengę dėl jų pakovoti. Nusimato susitikimai su atvykusiais iš toliau arba su išsilavinusiais asmenimis. Jeigu leisitės į kelionę, nepraraskite budrumo kelyje.

SVARSTYKLĖS. Planuosite, skaičiuosite ir turbūt neapsiskaičiuosite. Regis, nauda viršys sąnaudas. Galima sėkminga investicija, pelnas. Kita vertus, gana netinkamai malonumams leisite pinigus.

SKORPIONAS. Tikriausiai šiandien sėkmingai išsiaiškinsite meilėje ir draugystėse kilusius nesusipratimus. Gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį arba labiau suartėti su antrąja puse.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę stropiai tvarkyti dalykinius reikalus. Pažįstamas gali pateikti įdomų pasiūlymą. Galbūt planuosite pradėti sveiką gyvenseną, dietą arba pradėsite mankštintis, keisite įvaizdį. 

OŽIARAGIS. Šiandien galite sužibėti talentais, erudicija ar ypatingomis savybėmis. Arba savo pastangomis, tikslais jus nudžiugins vaikais. Bet kuriuo atveju, paskatinkite juos siekti kūrybinės saviraiškos.

VANDENIS. Iš nekilnojamojo turto sandorių, finansinių operacijų, projektinės veiklos galite gauti naudos. O galbūt jus nustebins artimo žmogaus dosnumas ar kilnumas. Galima neraminanti permaina, kuri išeis į gera.

ŽUVYS. Jeigu turite rūpestį, susijusį su mokslu, informacija, interviu ar technikos įsigijimu, veikiausiai šiandien daug kas taps aiškiau, susidėlios į vietas. Galite pademonstruoti puikias žinias aktualiu klausimu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video