2024/04/28

 

GATVĖS REMONTAS KAINAVO PUSĘ MILIJONO

Autorės nuotrauka

Iš miesto centro Ugniagesių gatve šią vasarą daug patogiau ir saugiau nukakti iki Aukštupėnų piliakalnio ir Kupiškio marių. Pakloti nauji šaligatviai ir naujai išasfaltuota važiuojamoji šios gatvės dalis.

Nebebris purvo dėl remonto darbų ir aplink šią gatvę gyvenantys žmonės.

Savivaldybėje pasiteiravome, kiek lėšų skirta Ugniagesių gatvės remontui, kas juos atliko, ar iki galo padaryti visi darbai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Informaciją pateikė Kupiškio rajono savivaldybės administracijos Infrastruktūros skyriaus vyr. specialistas Justas Baciuška.

Pasak jo, Kupiškio rajono savivaldybės administracijos užsakymu atlikti Kupiškio miesto Ugniagesių gatvės kapitalinio remonto darbai. Darbai atlikti pagal UAB „Atamis“ parengtą techninį darbo projektą.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 12 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Ugniagesių gatve patogu pasiekti Aukštupėnų piliakalnį ir Kupiškio marias. Vienoje Ugniagesių gatvės pusėje pažymėtos automobilių stovėjimo vietos.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Jei čia jum siauros gatvės, nematėte Vilniaus/ Kauno. Manau, gražiai sutvarkė, eismas nėra inteisyvus, kaip nors jau su savo tankais išsirangysit

  • Atrodo, reikia tik džiaugtis, kad suremontuota gatvė, šaligatviai. Labai šitos gatvės remonto pabaigos laukėme ir ilgai bei kantriai į įstaigas, esančias toje pusėje aikštės, važinėjome ratais, aplinkkeliais, turėdami viltį:tuoj tuoj bus gražu, gerai, patogu. O po remonto…nežinau kaip kitiems, bet man toks jausmas, kad gatvė suremontuota patogiai tik pėstiesiems, dviratininkams, paspirtukininkams ir…kai netenka prasilenkti su priešpriešine eismo juosta atriedančia mašina. Nu tokio siaurumo gatvę padarė, kad dabar statyti tik vienpusio judėjimo ženklą beliko.Neįsivaizduoju, kaip nepažeidžiant taisyklių, pvz. nekertant ištisinės juostos, pasukti iš Matulionio gatvės į Ugniagesių gatvę automobiliu, šiek tiek didesniu nei „kibiras“? Laukiu žiemos ir bijau. Kaip bus, kai gatvės susiaurės dėl gausaus sniego?

    • Pritariu. Tikrai nejauku važiuoti ta gatve. Pagadino taip sakant, o ne sutvarkė. Gal reikėtų kokios komisijos, kad išsiaiškintų ar su ta gatve viskas gerai…

  • Mazylio gatves remontas projektuose buvo, bet keiciasi valdzios, projektai nuplaukia. Kam daryti, jeigu geriau nedaryti.

  • Greitai , vienas ponas iš savivaldybės sakė , kad projektas dar prie diktatoriaus ir autokrato parengtas, tik ar dabartiniai darys?

  • O kada Mažylio gatvės šaligatvį remontuos ? Va ten tai realiai gali galvą nusisukti .

    • Matyt laukia kol tai įvyks…tada ieškos kaltų. Sutemus eiti reikia pasišviečiant prožektoriumi.

Rekomenduojami video