2024/04/27

 

VIEŠIEJI TUALETAI – KULTŪROS ATSPINDYS

Centrinės miesto aikštės tualetas užpraeitą pirmadienį buvo užkištas striuke. Gėda tam, kuris taip chuliganiškai pasielgė. Autorės nuotrauka

Kultūros viešuosiuose tualetuose nebuvimas ir švaros, tvarkos juose negerbimas – amžina problema.

Kristina VALYTĖ

Antai užpraeitą pirmadienį komunalininkai gavo skundą, kad viešasis centrinės miesto aikštės tualetas užkištas striuke.

UAB „Kupiškio komunalininkas“ vyriausiasis inžinierius Sigitas Dulksnys sakė, kad striukė sugrūsta į unitazą tyčia, giliai, piktybiškai, darbuotojams teko nemažai padirbėti, kad ją ištrauktų.

„Gauname skambučių, pasipiktinimų, kodėl komunalininkai neprižiūri, bet ar čia komunalininkų bėda, kad tualetų lankytojai neturi kultūros?“ – stebėjosi komunalininkų atstovas.

Pasak jo, aikštės tualetas – šiuolaikiškas, modernus, su automatine išsivalymo (po kiekvieno lankytojo) funkcija, bet kartais jį sugebama taip apdirbti, kad automatika bejėgė.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 8 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Čia greičiausiai čiudakas…..pazinojau tokį…kuris svečiuose pas zmogu sugebejo prišlapint į dulkiu siurblį…ale niekas nesužinos..netoli Šimoniu gyvena..daugelis šį bruda pažysta

  • Tualetas geras, dizainas skonio reikalas, bet tai, kad buvo tyčia užkištas – žemiau bet kokio lygio. Drąsu, kai jautiesi neįdentifikuotinas. Reikėtų filmuoti. Beje, policija galėtų pasidomėti, gal lauko kameros ką parodytų. Labai gsila, kad yra tokių, kuriuos protas prisiveja tik pagavus už rankos. Aišku, dar kažkokiais keliais anksčiau ar vėliau pikta daręs atsiims, bet labai nemalonu , svetima gėda jau šiandien.

    • Blin Bomzai ten šika o šitiem pofik viskas

  • Nebuvau nei kart užėjės 🙂 Vadinasi Tamsta ten triedi…

  • Šita baisi, blizganti išvietė, mokesčių mokėtojams kainavo 75 000,00 eurų + PVM

    • Jeigu jau tiek kainavo, tai ir prižiūrėkim, o ne trieskim ant lubų.

    • Būtent. Kupiškėnams būtų pakakę ir duobės krūmuose. Bent neblizgėtų ir akių nebadytų.

  • Koks mentalitetas, toks ir tualetas.

Rekomenduojami video