2024/04/20

 

MEDIKAMS – PADĖKOS IR ŠVENTINIS KONCERTAS

Medicinos darbuotojams įteiktos mero ir gydymo įstaigų vadovų padėkos. Jurgos Banionienės nuotrauka

Kasmet balandžio 27-ąją medikai mini savo profesinę šventę – Medicinos darbuotojų dieną. Ji ketvirtadienį paminėta Kupiškio kultūros centro didžiojoje salėje. Į šventinį renginį susirinkusiems gydytojams, slaugytojams ir visiems, savo gyvenimą paskyrusiems sveikesnės visuomenės kūrimui, skirtos padėkos, gėlės ir koncertas.

Jurga BANIONIENĖ

Įteikė padėkas

Kupiškio rajono gyventojų sveikata ir gera savijauta besirūpinantiems medicinos darbuotojams padėkos žodžius išsakė Kupiškio rajono savivaldybės meras Dainius Bardauskas. Jis sveikino ir šiuo metu dirbančius, ir palikusius savo darbovietes medicinos specialistus profesinės šventės proga, linkėjo nepamiršti ir savęs, savo sveikatos.

Padėkas meras įteikė Kupiškio ligoninės Palaikomojo gydymo ir slaugos, paliatyviosios pagalbos skyriaus vedėjai Zitai Neniškienei, radiologijos kabineto vyresniajai radiologijos technologei Birutei Satkevičienei, Fizinės medicinos ir ambulatorinės reabilitacijos skyriaus vyresniajai slaugytojai Ritai Balčiauskienei.

Pasaulinės darbuotojų saugos ir sveikatos dienos, minimos balandžio 28 dieną, proga padėka įteikta darbų saugos ir sveikatos specialistei Vilijai Šilinienei.

Padėkomis apdovanotos Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro bendrosios praktikos slaugytojos Palmira Madeikienė ir Dalia Čiomanienė, šeimos gydytoja Asta Kamarauskienė. Padėka bus perduota ir gydytojai Nataliai Kartiechevai.

Plačiau skaitykite balandžio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Vaikų poliklinikos darbuotojų kolektyvas.
Jurgos Banionienės nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video