2024/04/20

 

LABDAROS AUKCIONE –  IR KUPIŠKĖNŲ DARBAI, IR SPORTO ŽVAIGŽDŽIŲ MARŠKINĖLIAI

Minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Vasario 16-ąją, Kupiškio kultūros centro vitražų salėje vyks labdaros aukcionas. Čia surinktos lėšos bus skirtos Kupiškio rajono savivaldybės partneriams Ukrainoje remti.

Jurga BANIONIENĖ

Pagalba neturi nutrūkti

Lietuvos žmonės iki šiolei aktyviai remia Ukrainos žmones, kovojančius už savo šalies teisėtą teritoriją, į kurią pačiu grubiausiu būdu kėsinasi imperialistinės Rusijos vadeivos.

Kad nepavargtume ir neužsimirštume, kad kova už demokratiją ir prigimtines žmonių teises dar nelaimėta, pasišventęs ir nenuilsdamas dirba didžiulis būrys savanorių, organizacijų. Ir šiuo metu vyksta akcija „Radarom“, kurią organizavo LRT kartu su „Blue/Yellow“, „Laisvės TV“, „1K fondas“ ir „Stiprūs kartu“.

Per akciją surinktos lėšos bus skirtos daugiafunkciams taktiniams radarams įsigyti. Šiandien organizatorių sąskaitoje jau daugiau nei šeši milijonai eurų. Aukoja pavieniai žmonės, įvairios organizacijos, tarp jų ir kupiškėnai. Akcija tęsis iki vasario 24 d.

Kupiškio rajono savivaldybė turi Ukrainoje partnerius, kuriuos globoja ir remia nuo pat invazinio karo pradžios. Tai Manevyčių, Umanės, Slobožansko rajonai. Organizuojant pagalbą Ukrainai Kupiškyje prisidėjo įvairios organizacijos – ir verslo, ir labdaros, ir Kupiškio rajono savivaldybė. Apie tai ne kartą rašėme.

Vasario 16-ąją, minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Kupiškio rajono savivaldybė organizuoja labdaros aukcioną, per kurį surinktos lėšos bus skirtos Savivaldybės partneriams Ukrainoje remti.

Plačiau skaitykite vasario 11 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Jau net norint dalyvauti labdaros aukcione reikia pirkti laikraštį?!

Rekomenduojami video