2024/04/25

 

ELEKTROMOBILIŲ SAVININKAMS KRAUTI AUTOMOBILĮ MENKOS GALIMYBĖS

Autorės nuotrauka

Po Naujųjų metų ant elektromobilių įkrovimo stotelės Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje priklijuotas lapelis su informacija, kad ji laikinai neveikia. Kur galima įkrauti Kupiškyje elektromobilį, informacijos ten nėra.

„Jei užkabino lapelį, kad stotelė neveikia, tai kodėl buvo sunku pridurti, kur galėčiau automobilį įkrauti. Dabar reikia gaišti laiką ir raustis internete, kur tai galiu padaryti“, – piktinosi čia sutiktas žmogus.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Išties praėjusių metų pabaigoje Kupiškio rajono savivaldybės tinklalapyje pasirodė informacija, kad nuo 2022 metų gruodžio 30 dienos 14 val. laikinai neveiks elektromobilių įkrovimo stotelės Kupiškyje Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje ir Gedimino g. 96 prie Kupiškio autobusų stoties. Šiuos automobilius bus galima įkrauti elektromobilių įkrovimo stotelėje Marių g. 9, Aukštupėnų k. Įkrovimas mokamas.

Savivaldybėje pasiteiravome, kodėl neveikia elektromobilių įkrovimo stotelės Kupiškyje, ar visos jos bus mokamos, kaip jos įsigytos. Kiek Savivaldybė elektros energijos sutaupė dėl to, kad rajone veikia ne visos įkrovimo stotelės.

Asta Vilimė, Vidaus administravimo skyriaus vyriausioji specialistė, informavo, kad Kupiškio rajono savivaldybės taryba 2022 metų gruodžio 22 dieną priėmė sprendimą „Dėl elektromobilių viešojo įkrovimo paslaugos teikimo“ ir šiuo sprendimu nustatė paslaugos kainas, todėl nuo 2023 metų sausio 1 d. nemokamai įkrauti elektromobilių Kupiškio rajono teritorijoje nėra galimybės.

Plačiau skaitykite sausio 17 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Nebegalės vargšas Ruzgas savo jaguaro pakrauti nemokamai :-)))

Rekomenduojami video