2024/04/25

 

TARYBOS POSĖDYJE IR UKRAINOS REIKALAI

Aptariant posėdžio darbotvarkę, pasiūlyta iš jos išbraukti du klausimus. Jurgos Banionienės nuotrauka

Gruodžio 22 dieną vyko paskutinis rajono Tarybos posėdis. Ilgų svarstymų ir diskusijų priimant sprendimus nekilo. Šio posėdžio pirmininkas rajono meras Dainius Bardauskas padėkojo visiems Tarybos nariams, Savivaldybės administracijai, įstaigų vadovams už metų darbą. Artėjančių švenčių proga kiekvienas Tarybos narys gavo saldžią ir praktišką, praversiančią darbe, dovanėlę.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Padėka iš Ukrainos

Posėdžio pradžioje meras informavo, kad iš Ukrainos, Slobožansko bendruomenės tarybos, su kuria palaiko draugiškus ryšius Kupiškio rajono savivaldybė, vadovo gauta padėka rajono Tarybai, žmonėms už suteiktą paramą šiuo sunkiu metu.

Priminta, kad vėl renkama parama ukrainiečiams, kurie kovoja su Rusijos agresija. Prašoma paaukoti elektros generatorių, miegmaišių, šiltų kojinių, pirštinių. Galima paremti ir pervedant lėšų į nurodytas sąskaitas.
Aptariant posėdžio darbotvarkę, pasiūlyta iš jos išbraukti du klausimus.
D. Bardauskas paaiškino, kad atsižvelgta į Vyriausybės atstovo pastabą, kad dešimtas klausimas dėl Kupiškio rajono savivaldybei priklausančių pastatų, šildomų iš vietinės katilinės, šildymo kainos nustatymo yra ne Tarybos kompetencija. (Čia buvo kalbama apie Skapiškio kultūros namuose veikiančių įstaigų ir Skapiškio ambulatorijos šildymo kainą.) Ši kaina turės būti nustatoma atskiru susitarimu tarp įstaigų.

Plačiau skaitykite gruodžio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video