2024/05/03

 

LABAI TRUMPAS TARYBOS POSĖDIS – SENIŪNAMS LEISTA PASIŽMONĖTI

Seniūnai per rajono Tarybos posėdžius visada spiečiasi šiame salės kampe. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Praėjusį ketvirtadienį, spalio 27 dieną, vykęs rajono Tarybos posėdis, pasak mero, yra pats trumpiausias toks posėdis. Visiems darbotvarkės klausimams ir pareiškimams nereikėjo nė valandos. Bet ir tiek laiko užteko pozicijai ir opozicijai išsisakyti, sulaukti tradicinės kavos.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Vidmantas Paliulis, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos rajono Taryboje vadovas, po posėdžio perskaitė Savivaldybės administracijos skyrių vedėjų ir kitų darbuotojų, susijusių su Savivaldybe, pavardes ir reziumavo, kad jie, pristatę klausimus, išėjo dirbti savo darbų. Dar priminė, kad pats meras ne kartą yra sakęs tokiems Tarybos posėdžio dalyviams, kad jie tokiais atvejais jau gali eiti toliau darbuotis, nebedalyvauti posėdyje. Bet yra ir išimčių.

„Salėje sėdi seniūnai. Nepamenu, kad per trejus metus jų būtų kas nors ko nors paklausęs. Atrodo, kad jie neturi darbų. Mūsų frakcija mano, kad seniūnai turi darbų ir čia jų sėdėjimas netikslingas. Jie turėtų dirbti savo tiesioginius darbus“, – pareiškė opozicijos lyderis.

Tarybos pirmininkas, rajono meras Dainius Bardauskas, V. Paliuliui priminė, kad kurį laiką seniūnai į posėdžius nebekviesti. Juos vėl nutarta kviesti per praėjusią Tarybos kadenciją, kai tuo buvo nepatenkintas vienas praėjusios kadencijos labai aktyvus Tarybos narys. Galų gale jo pageidavimui iš kelinto karto pritarta ir seniūnai sugrąžinti į Tarybos posėdžius.

Plačiau skaitykite spalio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Sepetoje Liepų g. Visi baigia mašinas sugadinti nuo duobiu,mokesčius mokam ir niekaip nesugeba sutvarkyti duobių prie 8 namo. Kiek galima prasineti,juk važiuoti nebeimanoma.Ar sunku užtaisyti ?

Rekomenduojami video