2024/04/16

 

POSĖDYJE – APTRINTOS TEMOS IR MERO PAMOKYMAI OPOZICIJAI

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Pamažu artėja savivaldos rinkimai. Tai išduoda vis garsesnis politikų balsas. Visi, kaip išmano, nori atkreipti savo rinkėjų dėmesį. Vieniems sekasi geriau, antriems prasčiau, o treti yra tikri fortūnos numylėtiniai – tarsi nenoromis tampa žvaigždėmis savo padangėje.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Tokios mintys kilo po rugsėjo 29 dieną vykusio Kupiškio rajono tarybos posėdžio, išgirdus rajono Tarybos opozicijos klausimus merui, išklausius vieno valdančiosios koalicijos politiko pranešimą ir mero komentarus.

Vidmantas Paliulis, opozicinės Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos rajono Taryboje lyderis, mero Dainiaus Bardausko klausė, kokį sprendimą jis priims dėl Kupiškio socialinių paslaugų centro direktorės, kurios veikloje nustatyta finansinių pažeidimų. Kodėl mero darbotvarkė keičiama atbuline data? Kokiais kriterijais vadovaujamasi taip darant? Kaip reglamentuojamas mero darbas nuotoliniu būdu?

D. Bardauskas atsakė, kad bus atsakyta, pateikus šiuos klausimus nustatyta tvarka raštu.

V. Paliulis replikavo, kad visada norima viešumo, todėl viešai ir klausia.

D. Bardauskas komentavo, kad suprantąs opozicijos priedermę. Bet atsakymas į gautą klausimą bus pateiktas pagal nustatytą tvarką ir terminus.
Saulius Dugnas, konservatorių atstovas rajono Taryboje, teigė, kad pastarąsias dvi savaites yra tapęs rajono žvaigžde. Net du laikraščiai juo domėjosi. Galėtų parašyti autografą. Gal kam reikia?

Plačiau skaitykite spalio 4 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Saulė yra žvaigždė. O Saulius- žvaigždūnas 🙂

Rekomenduojami video